monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Her allahın günü deli gibi ayaklarım ağrıyor, geçirmenin tek yolu ayaklarımı, ayak parmaklarımı, dizlerimi kıtlatmak. Ya da ağrı kesici çakıcam anca öyle. Nedir abi bu neden olur doktora gitmek istemiyorum 3-5 ayak ağrısı yüzünden. Belki genel birşeydir en azından ne olduğunu bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kesin git doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 benimde topuklar ağrıyor bi kaç zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 topuk belki bi nebze ama öle ayak parmak eklemleri diz felan, romatoid artrid felan aman aman, sen hemen git doktora için raat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 b12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hangi bölüme gitmem gerekiyor peki bunun için :/ noobum doktor konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Llama said: benimde topuklar ağrıyor bi kaç zamandır... Bundan 3-4 ay once bi macta topuguma darbe aldim, asil tendonum gerildi sanirim. 2 gun seke seke yurudum. Hala agriyo boyle sabah kalkinca orayi calistirinca falan. Tendonun topuga baglandigi yer agriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Benimde çok pis ağrıyor heleki yağmur öncesi bildiğin evde yandan yemiş geyik gibi hareketler yapıyorum.Romatizma kaynaklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Esh said: Llama said: benimde topuklar ağrıyor bi kaç zamandır... Bundan 3-4 ay once bi macta topuguma darbe aldim, asil tendonum gerildi sanirim. 2 gun seke seke yurudum. Hala agriyo boyle sabah kalkinca orayi calistirinca falan. Tendonun topuga baglandigi yer agriyo. Kirilsa yerinde duramazdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 kilo aldım bende fena. ayağımın her tarafı ağrıyor yürüyünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar