Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oha falan olunmaz oha falan doğulur[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ya o laf denyoluk zaten. Benim saçlarım uzun ve sürekli bakım yaptırırım. Yüz bakımı da yaptırdım, yaptırırım gerekirse sivilce ve siyah noktalar için. İnsan bakımlı olmalı, toplumu irrite ediyorlar hedesexuel hödösexuel diye. Cinsellikle ne alakası var bakımlı olmanın?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bunun karşıtıda mağraseksüelite oluyor[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben kendi cevremde donerek kuyrugumu yakalıyabilirmiyim? ben neden hem dusunup hem yazamıyorum? butun bunlar celiskmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Gulumse :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Delanoresse, 08 Kasım 2004 16:17 tarihinde demiş ki: metroseksuelite batililasmayi yanlis anlayan osmanli erkekleri arasinda cok yaygindi, hatta 18. yuzyilda gay iliskiler, pudrali erkekler bolca rastlanilan olaylardi. Ve o günlerden bize dela miras kaldı eauhaeuh. Olm zaten Osmanlıda biseksüel olmayan yoktu neredeyse. Pudralı erkek vs. nonoş tabir ettiğimiz toplum haricinde, kadınlar bastırıldığı ve eğlence hayatından dışlandığı için, ve de o zaman için normal bir olay olduğu için haremde bile oğlanlar var yani.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana Penthesilea : tamam abi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bastan padisahların biseksuel oldugu bi toplumdan bahsediyoruz ne demisler balık bastan kokarmıs.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 cillop savunucusu ahhaha[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Azmodai, 08 Kasım 2004 20:46 tarihinde demiş ki: said: Delanoresse, 08 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki: azmodai sen ki yarma gibi erkeklerle altalta ustuste oynasan bi insansin, bence bu baslik etrafinda fazla dolanma. asil sen hic yorum yapma bre cillop savunucusu seni. Iyi bir spanking lazim sana ama neyse ;) yeerrrleeeereeeee yataaar uzaaanıırrrrr...[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 TR'de zaman zaman kimi kelimeler moda olur öyle.. Metroseksüeli duyucaz bir dönem daha.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hey yavrum hey be asalete bak yaa. Metroseksüellik insanın kendine yakışanı giymesidir bence.. İnsan hergün kendine hoş gokular sürse misler gibim koksa , kaavede bacak bacak üstüne atarak ganyan oynasa arkadaşları onu örnek almazlar mı?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ehehe osmanlıda cok yaygın harbıden parıste bır olaya sahıt olmuştum yanımızda eskı jonturklerden var (MHP dıyelım yani :P) o sırada gayın tekı gecıodu elemanl af attı dalga gectı felan gay adam geldı ne dıe guluyosunuzkı 18. yuzyılda sız turkler bu ısın alasını yapıyordunuz bız sızden ogrendık asıl dedı bızım mhp lı eleman tilt oldu tabi :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yaw adına metroseksüellik diyip popüler yapmasalar kaç kişi solaryuma gidip kanser olacak? popülist kültür denen şey bu olsa gerek.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 cok sacma insanar istedigi gibi bakım yapar ve tabiki bunu adlandıracakları bir terime ihtiyacları var o zaman futbol cok sacma furbol ismi sanki insanar futbol oynayanlar ve oynamayanlar diye ayırıyo de her seye bir terim gerekir ayrıca bakım yapmak guzel gozukmek insanın icinden gelir hormonalditr bu hormonları fazla olan insanlar daha fazla onem veririler bu işe kimseyi suclayamazsın bunun için...[signature][hline] we don't need no education Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 onceki msjı ben yazdım ama aptal ucanadam benim bilgisayarrımda kendi adını yazıp beni hatırla demiş bakmadan yazınca ole oldu[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 lol teknoseksüele koptum :D[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Metrosexuelite kısıye baglı bır sey potansıyel eger warsa onunde durulmamalı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya illa bi ayrımcılık , kategorizasyon yapcaksanız niye cinselliği katıyosunuz ki kardeşim? heteroseksüel homoseksüel biseksüel neyinize yetmiyo laaaaan?!?!?!?! *!dünyaya haykırır*[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 evet ya mesala ilkokul matematik neyimize yetmiyorda türev , integral bulmuşlar :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aaaAa ıkısı aynı sey degıl o ınsanın kafasını yemesı ıcın şart[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 metroseksuellık ınsanın kendine yakısanı giymesidir...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya yok artık benım kendımce cok yakışan seylerım war we gıyıyorum ama metro fln degılem[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: Ya yok artık benım kendımce cok yakışan seylerım war we gıyıyorum ama metro fln degılem zaten bence dedım..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 guzel bir yazi tebrikler sonuna kadar destek[signature][hline]Web Master of Turkoyun Ne oldum degil !!! Ne olacam demelisin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 metroseksüellik diye birşey yok, aslında zaten hepimiz biraz metroseksüel değil miyiz ???[signature][hline] we don't need no education Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar