Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

metroseksüelite

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

Birinin bu saçmalığa dur demesi gerek. Eskiden böyle bişey yoktu. Şimdi herkesin ağzında bu kelime. Metroseksüellik yani bakımlı erkek olmak bir cinsel tercih midir ki adı metroseksüellik. Bakımlı olmanın kuralları mı var ki. Ama metroseksüelliğin kuralları var sanki. Çeşitli bakım işlemlerini yaptıran erkekler metroseksüel, bazılarını yaptıranlar % bilmemkaç metroseksüel mi yani ? Yani metroseksüellik herhangi bir erkek için kesin bir sıfat olamaz. Mesela homoseksüellik kesin bir sıfattır ve insanlar, homoseksüel olanlar ve olmayanlar olarak iki gruba ayrılabilir. Herkes bakımlıdır aslında. Bakımlı olma olayı kesin birşey değildir, bir hayat tarzı değildir. Bu yüzden böyle birşeye isim koyulmamalıdır bence. Bakım yapmak hepimizin gündelik yaptığı işlerdir. Saçımızı taramamız, traş olmamız... bunların hepsi temiz ve yakışıklı olmak için yaptığımız şeyler. Eğer metroseksüellik dış görünüşe önem vermekse bunu zaten bütün erkekler yapar. Ama meroseksüel lafı ortaya çıktığından beri kendini metroseksüel sayan erkeklerbu işi abartıyor; düzenli olarak maniküre, pediküre para veriyorlar. Bu metroseksüel lafı sanki erkeklerimetroseksüel olanlar ve olmayanlar olarak iki gruba ayırıyor. Bu durumda metroseksüel olarak adlandırılmayanlar mağara adamı gibi erkekler olmalı.
Siz de içinizi dökün bu saçmalık hakkında[signature][hline]
we don't need no education
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucanadam, 08 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
...Bakım yapmak hepimizin gündelik yaptığı işlerdir...

Ha bunun üstüne eklemek istiyorum.. Bakımlı olmamız zaten gerekir. Yani bunun adı metroseksüellik olsun hattırıcotturu olsun farketmez, zaten her erkeğin yapması gereken şeyler bunlar.. Ne bileyim saçını taramak, dişini fırçalamak, ayakkabılarının temiz olması, giysilerinin ütülü olması gibi... (ulan bende tam mağara adamıymışım ha, bunları yazarken farkettim)
Aynı şekilde tuvaletten çıktığımızda ellerimizi yıkamamız gerek. Ama tuvaletten çıktığında elini yıkayanlara zotturuseksüel diye bir isim takmıyoruz..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bir insanın bakımlı olması çok önemli.ama bunu fazla abartanlar var.bi adam manken değilse ve abartıyorsa bence bi sorun vardır...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

olay üzerinde hiç kafamı yormadım ama her duyduğumda olayın adını çok saçma buluyorum. Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

Halbu ki herhangi bir cinsel tercih belirtmiyor ki olayın isminde "seks" sözcüğü geçsin? Aklım almıyor yeni dünyayı.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

metrosexuel bakım ısını abartana denıo aslında yanı epılasyon yaptıran sacını duzenlı kuafore yaptıran (berber degıl dıkkat edın perma fılan bahsedıom) hatta efemınen gıyınen erkege denır bakınız becham oncusudur bu olayın sokakta acık acık etekle gezmiş ustune karısının ıccamasırlarını gıydıgını ıtıraf etmiştir metrosexual odur bızım medya carpıttı bunu

bıde yen ıcıkmış tekno sexuel bole he rişini teknolojiyle yapan s60 telefo la gezen yanından mp3 player ayırmayan bılgısayarsız yasıyamıyan erkekelre denıomuş hadı bakalım hayırlısı onu nası carpıtıcaklar PS2 kafede wınnıng oynıyanlara bıle teknosexuel derler artık[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

Günlük normal bakımını yapan,temizliğine dikkat eden,giyimine kuşamına özen gösterenler değil olay,bunu abartı bi şekilde manikür pedikür olayıyla süsleyip bir de saati saatine düzenli bi şekilde yapan erkeklere takılıyo bu isim. Ama gene de çok saçma tabi ki.. Arkadaşında sölediği gibi bizim medyanın çarpıtması bu..içinde "sex" geçen bi kelime tamamen alaksız bu olayla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucanadam, 08 Kasım 2004 14:34 tarihinde demiş ki:
Birinin bu saçmalığa dur demesi gerek.

dur[signature][hline]]Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
togi92, 08 Kasım 2004 17:39 tarihinde demiş ki:
bisi dicem su futbolcular metroseksuel mi agda yaptiriyorlar onda harbi dedigin gibi cok sacma

ağda değil de delikanlı gibi alıyolar mach 3'ü Traş ediyolar :D
ama sebebi farklı..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 08 Kasım 2004 17:41 tarihinde demiş ki:
agda mi yapiyo futbolcular?
tekme yemekten kil tuy kalmiyo bacaklarda, cok sukur daha o kadar tekme yemedim de erkekligimize suphe perdesi dusmedi.

Benım bildiğim kıl kaslardaki gücü alıyor. onun için alıyorlar. Almayanları da var tabi.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Kılın kaslardaki gücü aldığını duymuştum. Hatta bu neden benim bacak kaslarımın çok zor ısınıp, hemen soğuduğunu izah ediyor :) hmm... bu konuyu bir düşünmek lazım.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bır kere kelımenın olusumu sacma neden metroseksuel yanı metrosunu anlatıkda neden seksusel?yada bakımlı olmak farklı olmak mıdır?herkez bır nebze bakımlı degıl mıdır?bır ınsan kendıne cok bakıyorsa bu onun cınsel tercıhı mıdır?[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...