AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ahoy there Patiler. Galatasaraylı bir kız arkadaşım var, ve kendisine hediye etmeyi düşündüğüm bir forma var elimde, Fatih Terim'in ve bazı futbolcuların imzasını taşıyan. Lakin formanın arkasında bir başka kızın ismi yazıyor. O ismi oradan sildirme şansım var mı, deneyen bilen? GS Store'a henüz sormadım bunun mümkün olup olmadığını, ilk buradan fikir alayım dedim. Forma beyaz renkli olan, GS'nin son sezon giydiği. Acaba o isim kısmına beyaz bir bant yapıştırılıp oraya yeni isim yazılsa üste, belli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu bana şeyi hatırlattı bi arkadaşın eski nişanlısından tek taşı isteyip başka kıza evlenme teklifi etmişti... bu geldi aklıma senin olayda buna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/oh-brother.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ama formanın arkasındaki isim benim ex falan değil ya, yüzük hikayesiyle tam örtüşmüyor. Bir manitadan alıp bir başkasına vermiyorum yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 her türlü lost / lost durum yapma... dişi sinek bile yazsa üstünde yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar