Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 5 dosyam var meta'da charset=ISO-8859-9" bu var .css dosyasında helvetica vardı türkçe karakteri bozuyodu o sildim bitek index.html dosyasında türkçe karakter gözüküyo. diğer naneler hala aynı wat do?
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Notepad++'la falan bütün dosyaların encodingini UTF-8 without BOM'a çevir, charset='li kısımları da utf-8 yap, Helveticayı geri koyabilirsin. Bu arada Mac mi kullanıyosun bilmiyorum da Helvetica bi tek Mac'te var, Windows'ta Arial'e dönüyo
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi hem arial hem helvetica vardı css'te. dediğini deniyim
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi dediğini yapınca ilk başta türkçe karakterleri farklı formata çevirdi. sonra tekrar yazilar türkçe karaktersiz haline geldi. sonra türkçeye düzelttim tekrar oldu dfsdfsf adamsın sağol
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ha evet öyle bozulabilir karakterler, elle düzeltmişin zaten np sdf
Öne çıkan mesajlar