Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 bu tür direkt paçaya yapışıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Border collie dunyanin en cok ilgi isteyen kopegi abi. Ilk gozagrim ama border collie derneginin veteriner olan baskaniyla konustugumda bana ilk sorduklari " gunde 2 saat top at getir yapabilecek misin ve kedi besliyo musun" oldu. Ikisine de hayir deyince, "you shall not pass" dedi. Benim alacagim kopek pointer abi, av kopegi ama kedi kopege hirlamiyo arada havliyo falan. Kolay ucuza bulunuyo, border collie 1000€ dan basliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Boston terrier hakkindaki goruslerinizi alabilirmiyim. Ben de boston almayi dusunuyorum ama soz dinlemez,hiperaktif oldugunu soyluyorlar dusunduruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 çalışıyosanız almayın köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 artik bu kadar tartismanin uzerine hala bir tane secemediysen sana tek bir onerim kaldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar