roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 16 GB. 2.5 sene önce yurtdışından almış idim. Faturası ve kutusu hala duruyor. Arka kapağı, home tuşu ve power tuşunu daha geçtiğimiz hafta yenilettim kullanacağım diye. Fakat vazgeçtim. Ekranda ve kasada ufak tefek yıpranma ve çizikler var. Sim-free, pasaporta kayıtlı, temiz. Developer hesabına UDID kaydı var, yeni çıkan tüm beta sürüm iOS'ları kullanabilirsiniz (iOS 5 ve 6'yı test etmiştim zamanında, şimdi iOS 7 Beta 2 yüklü olarak vereceğim. TRde çok fazla UDID kayıtlı cihaz olduğunu sanmıyorum.) İstanbul'da elden teslim edenzi. 750 tele eder mi acep? Etsin mümkünse. Öpttşkkib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Etmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 etmez maalesef. 1 senelik 4s'ler bile 1000 liraya zor gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ikinci el alış fiyatı 600tl 4s'in. hatta 500e 4 bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Tüm kritik parçaları yenilenmiş 16GB'lık bir aletten bahsediyorum. Maks 700'e inerim. Satılmazsa da satmam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 200 trink veriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 kritik parçalarının yenilenmesi + deği - bildiğim kadarıyla yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 max ederi 500 TL 2.5 yıllık aleti değiştirsen de bişey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 enayisini bulursan 500 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar