Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Tek kelimeyle oha dedirten bir film. Bir filmde en fazla kaç kere dumur olunabilirin cevabını bu filmi izledikten sonra vereceksiniz, tabii sayabilirseniz :) Baş rolde John Travolta oynuyor. Olay orduda öldürülen birkaç kişinin olayını çözmekle alakalı. Konu fazla sıradanmıs gibi görünse de, film biraz sıradısı :) Kesinlikle kacırmayın derim, ben begendim oldukca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 lol, vakit olsa daha izlicem de yok işte :) yoksa sırada epey bi yeni film var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Yaklasik 10-12 kere dumur oluyorsunuz hele son bolumde dumur ustune dumur hatta onunda ustune bi dumur ve hatta.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 -Musa'nın gemiye aldığı hayvanları 3 le çarp karekökünü al! -Euueuee 345 (sallaaa!) -Bilemedin! *!bilemeyen elemanın pack packini uyardan aşşağııya atar* -(karizmatik hatun) salak Musa gemiye hayvan almadı hayvan alan Nuh'tu...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 senaryoyu tahmin etmeyi filmin yarısında bıraktım.. muhteşem bir film bence.oyuncular da senaryo da süper[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: MeSh, 22 November 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Yaklasik 10-12 kere dumur oluyorsunuz hele son bolumde dumur ustune dumur hatta onunda ustune bi dumur ve hatta.... dumurun allahı oluyor insan gerçekten eheh süper ama[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 oha çok merak ettim ha herkes dumur diye tutturmuş izleyim bari :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bugün seyrettim süper bi film. oyun içinde oyun içinde oyun mevzuları. seyredin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 şimdi geldim filmden mükemmel valla basic te tam filme uyan bi laf valla[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 November 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Filmde bi yerden tarantionun parmagi yoksa (ki var olmasa da, Travolta ve Jackson daha once nerede oynamisti beraber? :P) ben neyim Super bi film, indirip Div X ini bastan bir daha ve bir daha izlenmesi gerekiyor ilerken not defteri tutulmasi da :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 şu an show tv de kaçırmayınız yeni başladı şans eseri gördüm[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com -Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: sticky bile olabilir bu Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 abanıcam filme saol arc.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 indirmeli izlemeli yüce efendimiz alexandır[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Gerçekten çok güzel ve olaylari pek tahmin edilemeyen güzel bir filmmis.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Son cümlenin güzelliğine bakın "ne albay mı ?"[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Kst lerin nasıl oluştuğunu gösteren güzel ve konusu dumura uğratıcak tarzda bir film.Oyuncu kadrosu mimikler ve yapı itibari ile de güzel bir film...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar