Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basic

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Tek kelimeyle oha dedirten bir film. Bir filmde en fazla kaç kere dumur olunabilirin cevabını bu filmi izledikten sonra vereceksiniz, tabii sayabilirseniz :)
Baş rolde John Travolta oynuyor. Olay orduda öldürülen birkaç kişinin olayını çözmekle alakalı. Konu fazla sıradanmıs gibi görünse de, film biraz sıradısı :)

Kesinlikle kacırmayın derim, ben begendim oldukca..

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
-Musa'nın gemiye aldığı hayvanları 3 le çarp karekökünü al!
-Euueuee 345 (sallaaa!)
-Bilemedin!
*!bilemeyen elemanın pack packini uyardan aşşağııya atar*
-(karizmatik hatun) salak Musa gemiye hayvan almadı hayvan alan Nuh'tu...[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 22 November 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
Yaklasik 10-12 kere dumur oluyorsunuz hele son bolumde dumur ustune dumur hatta onunda ustune bi dumur ve hatta....

dumurun allahı oluyor insan gerçekten eheh süper ama[hline]KinGpiN the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
şimdi geldim filmden

mükemmel valla

basic te tam filme uyan bi laf valla[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 28 November 2003 22:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Filmde bi yerden tarantionun parmagi yoksa (ki var olmasa da, Travolta ve Jackson daha once nerede oynamisti beraber? :P) ben neyim
Super bi film, indirip Div X ini bastan bir daha ve bir daha izlenmesi gerekiyor
ilerken not defteri tutulmasi da :)[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
şu an show tv de
kaçırmayınız yeni başladı şans eseri gördüm[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com
-Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com
Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
sticky bile olabilir bu

Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok güzel ve olaylari pek tahmin edilemeyen güzel bir filmmis.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
Kst lerin nasıl oluştuğunu gösteren güzel ve konusu dumura uğratıcak tarzda bir film.Oyuncu kadrosu mimikler ve yapı itibari ile de güzel bir film...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
  • Yeni Oluştur...