kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Redogski said: kithnos_1 said: Bi sorayım ne kadar nakil yapıyorlar . Doğuş oto kendi içinde yapıyor ama bayi sahipleri farklı olduğu için diğerleri , ücretsiz yapmıyorlar sanırım Ben nakil işlemi ücretsiz diye biliyorum iyice soruştur bence :). bende nisanda araç siparişi vermiştim yeni teslim aldım salı günü. 122bg olanından şimdilik çok memnunum 4 gündür olsada :) ama aracın bazı kronik sorunları var ve çoğu kişide çözememiş bendede çıktı kronik sorun. bugün servise götürmeyi düşünüyorum. arka silecek fiskiyesi su kaçırıyo. daha silecek koluna elim deymemesine rağmen silecek suyu akmış su izi oluyo arka camda. Bugün aldım geldim bayiden , biraz önce İstanbul'a girdim. Doğuş'un kendi bayisinden aldıysan onlar kendi aralarında getiriyorlar bildiğim kadarıyla ? Şu an 750 km falan oldu araba , biraz kullanalım bakalım kronik sorunu var mı görürüz herhalde. Şimdilik memnunum , güzel akıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 yeni seat leon lar çok hoşuma gitti benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Pompacıya kaç para verdin pompacıya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://i.imgur.com/wnofegn.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar