Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 biiiiiiiz tarihi eserden de anlarııııız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Esh said: Olm ben uo da kesip lootlamadigim adamin esyasina bile saygi duyuyodum adam usb stick diyo lan. DFLHDL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Oha birisi alkole bağladı, birisi hiç kitap okumadığımı iddia etti. Birincisine cevabım, her kötülüğün başı olarak alkolü gördüğün için, hüloğğğğğ. İkincisine cevabım, düşündüm de, vermeye gerek yok. Diyeyim ki, yaw hee hee kitap okumadım. Abi, belli döneme ait adamların nasıl yaşadığına dair kalıntı bulundu, bunun kaydı tutuldu, başka mahallenin kalıntısı da çıkarılmayıversin, benim derdim redundancy ile. Ha farklı döneme ait olduğuna dair kesin kanıt vardır, o zaman tamam. Ama bunun haricinde heykel vb. gibi sanatsal eser özelliği taşımayan objelerin tek anlamı o zamanki yaşam biçimine ışık tutmak, e o da biliniyorsa her topraktan çıkanı müzeye koyacağız diye bir şey yok. Atara atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 cehalet elemental dedilerdi biri içino yolda ilerliyorsun sen de birbiki levelin kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 İnanın Civ 5 oynarken bile hep Archeology i araştırırken iki kere düşünüyorum, ya hiç gerek yok aslında buna diye. Opsiyonel olsa düz geçicem. Yeni expansion da önemi artıyor diye nasıl üzülüyorum nasıl üzülüyorum bilemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Impale atip gotune dagon basarlar insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kitap okumayan genç ingilizce terimle müdahale etti. birkaç yüzbin iq hayatını kaybetti. çok sayıda beyinsiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 eko da tarihin gereksiz olduğunu iddaa ediyor ya, okumakla alakası yok bunun, ekmek de okumuş işte güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 quixef said: Oha birisi alkole bağladı, birisi hiç kitap okumadığımı iddia etti. Birincisine cevabım, her kötülüğün başı olarak alkolü gördüğün için, hüloğğğğğ. İkincisine cevabım, düşündüm de, vermeye gerek yok. Diyeyim ki, yaw hee hee kitap okumadım. Abi, belli döneme ait adamların nasıl yaşadığına dair kalıntı bulundu, bunun kaydı tutuldu, başka mahallenin kalıntısı da çıkarılmayıversin, benim derdim redundancy ile. Ha farklı döneme ait olduğuna dair kesin kanıt vardır, o zaman tamam. Ama bunun haricinde heykel vb. gibi sanatsal eser özelliği taşımayan objelerin tek anlamı o zamanki yaşam biçimine ışık tutmak, e o da biliniyorsa her topraktan çıkanı müzeye koyacağız diye bir şey yok. Atara atar. Fatihin daha istanbulu nasıl feth ettiği bilinmiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Çılgın bir teori atayım ortaya, toplarla suru yıkmıştır sonra da askeri içeri sokmuştur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 gelip şimdi çömlekten mi öğreneceğiz falan diyecek. lütfen. bence susalım. birkaç mesaj daha yazarsa kendi kendine yokolacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 surlarda topun yıktıgına karsı bır delıl yok.. o senın bok attıgın arkeolojiyle alakası olmasın bunun.. liseli ergen ben kaçtım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Delil yok tabii, paratrooperlar la aldı Fatih İstanbul u. Halen niye tepki çektiğini anlamadım konunun. Belirli zaman dilimindeki yaşam biçimi X miktar tarihi eser ile ortaya konabilmişse, yapılış tarihi, stili ve yeri bu X eserle birebir örtüşen başka tarihi eserleri çıkarmanın ve incelemenin marjinal faydası nedir? EDIT: Bana liseli ergen dedi ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Sparkcaster said: eko da tarihin gereksiz olduğunu iddaa ediyor ya, okumakla alakası yok bunun, ekmek de okumuş işte güya.ben iddia etmiyorum ama bana da gereksiz geliyor tarih ama gerekli gorenler var, korumak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 acalim bi kickstarter, parasi neyse verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 tarihi kalıntı/eserleri başka hiç bir türlü düşünemiyorsanız yer altı zenginliği olarak düşünün. tut ki altın çıkardılar anasını satim. çok mu nefret ediyorsun tarihi eserden? direk dış mihraklara sat. gelin çıkarın götürün diye. hiç değilse sağlam kalır. anasını satim yer altında bin yıl kalıyor, çıkartıyoruz çürüyor patlıyorlar yahu. çıkartma ulan. bunun yanısıra tarihi eserlerde redundancy diye bir şeyden bahsedilemez. her birinin dönemine ait bir jigsaw parçası olduğunu düşünsen, ne kadar çok parça olursa ( birbirine çok benzetsen bile ) o kadar tutarlı bilgi elde edersin. böyle bi tane daha pıçak bulmuştuk at bunu demek baya sığ bir bakış açısı. bitiyor bunlar bak kalmıyor sonra. dijital değil, kopyalayamıyorsun, gidip yenisini yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ben uskudar santiyesinde calisiyodum bir gun bi baktim kapida son model mersolar o sıcakta takim elbiseli hayvan gibi korumalar dedim noluyor binali amca gelmis megersem cikan kalintilara hmm ne var la 3 5 tabak canak bi de surahi demisti o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ohh eski poster ne güzel cevap verdi abi ya, eski Paticik te bulunmak istedim bak şimdi. Birisi g**üne bişi der, öbürü ergen der, ilginç insan dolmuş valla buralar. @Horace, haklısın hocam. my bad. (Ama şunu anlamıyorum sadece, bu Londra da oldukça uzun süredir insanların yaşadığı bir yer, altını köstebek yuvası tarzı metro döşeyene kadar hiç mi aynı sıkıntılar yaşanmamış burda nerede metro inşaatı olacak, tarihi eserlere zarar konusu gündemde. Elbette, Londra ile teheyyy ne zamanın İstanbulu bir tutulmaz ama, bu adamlar ne yapmış aynı konuda merak ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hah şöyle yola gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar