arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hem luck hem de LRC bulunduran set parçaları arıyorum. Mediable olmalı. Tercihen enhance edilmiş ve 80+ luck, 11+ LRC barındırmalı Resistler ve öbür modlar önemli değil[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com -Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: sticky bile olabilir bu Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 bide resist ararsan zaten fiyatları iyice ucar hehe 1100 luck +med lrc full seti gecen biri yanlıs hatırlamıyorsam 3-5m arası bisi diyordu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Euyu bilmiyorumda atlde luck ve lcr çok ucuz 100 luckli mediable parcalar 5-10 arasi fiyatlara bulunuyo ordada cok farkli olacagini sanmiyorum Yanliz suna dikkat et vendordan vendora cok farkediyo lunada bi vendorda 10k olan bi itemin hemen hemen aynisi yandaki evde 80-100k olabiliyo iyi arastirirsan cok uygun bi fiyata set dizebilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Ben de zor bişi istiyorsun sanmıştım :) LRC sat var ama lucksız yani sadece skill kasmak için. İstersen onu vereyim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 tek tek bulursan daha ucuza gelir ama baya bir arastirman lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar