Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 http://www.sootbox.com/media/videos/SpeedHacking101.wmv 10mb küsür civarında bi video Birçok oyunda gördüğümüz speedhack bu oyundada çıkmış... Umarım blizzard bişeyler yapar...[signature][hline]Hordish Manner Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 03 Aralık 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 muhakkak duzelecektir blizzard boyle şeylere izin vermez gerekirse direk account silinir[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 1-Speedhack 2-Fishing pole bugu eger fishinginiz iyise o sopayla adami balik gibi salliyorsunuz 100 100 (Dusuk lvllar icin cok iyi bir sistem) 3. Farkli faction arasinda item trasfer etme bugu. Mindcontrol ile. Bilinen seyler duzelticekler insallah.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Acc silmezler. Ben 4 sene diablo oynadim politikalarini biliyorum az cok bnet in.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ACC silmek bir çözüm değil, kaçıştır.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya bu mindcontrol ile ilgili movie varmı bılıyorsanız link verinde izliyim merak ettim birde yeni movieler varmı sıkıldım evde movie izliyim bari birde warcraftta keye ban koyuyorlardı 1 ay birde acc sıfırlıyorlardı burda keye ban koyarlar sanırım [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Aralık 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bende var ama nerden çektiğimi hatırlamıyorum :)[signature][hline]Hordish Manner Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bulurlar en kısa zamanda çözüm yolunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 zuahaha koptum adamda almış goruntulerı zaten sırf onun ıcın kasmışlar iyi oldu bunu blizzard yollamıslardır hallederler[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Lind3r0th, 03 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki: Ya bu mindcontrol ile ilgili movie varmı bılıyorsanız link verinde izliyim merak ettim birde yeni movieler varmı sıkıldım evde movie izliyim bari birde warcraftta keye ban koyuyorlardı 1 ay birde acc sıfırlıyorlardı burda keye ban koyarlar sanırım nurfed movielerinden bi tanesi baya bi mindcontrol içeriyodu ama hangisi simdi tam hatırlamıyorum. adamları lav ın içine falan atlatıyodu hatta :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Site Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 diablodan 123214214, starcrafttan 214326534, warcrafttan da 214214 account silmiş, bir kısmını da banlamış bir firmadan bahsediyoruz. ben şahsen rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yapan kişi yakalanana kadar bana verdiği huzursuzluk yeter zaten. Sorunu kökten çözebilirlerse çok daha iyi olur. Ki koskoca oyun yapmış senelerdir bu sektörün içinde olan bir firma için pekte zor olmasa gerek.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yaptırmazlar öyle şeyler rahat olun :) Ben nasıl alcam kutuyu ve charı ne açıcam onu düşünüyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 delidumrul şu fishing pole olayini anlatirmisin biraz, nedir anlayamadim ben tam. 300 benim skillim ama öyle bişeye rastlamadim henüz. başka 5-6 tane daha bug var da bunu ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 fishing pole elindeyken git bi mob a vur verdigi dmg güzel görünüyo :) tabi bu olay ilk lvl lar için lvl arttıkça bu olay geçerli digil sanırım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Site Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: s1eger, 04 Aralık 2004 00:30 tarihinde demiş ki: diablodan 123214214, starcrafttan 214326534, warcrafttan da 214214 account silmiş, bir kısmını da banlamış bir firmadan bahsediyoruz. ben şahsen rahatım Hahahahah , bilmem kac seneidir bnettyim ben blizzin nasil calishtigini biliyorum o yzuden o siliyor denilen acclerin ne durmda olduklarini da biliyorum :) elimde 20 den fazla diablo cd keyi var bi o kadarda muted :) kullanilailecek herseyii kullandim dupe yaptim zamainda ivir zivir hersey. En fazla acc yi mute ederler. Ancak bir saldiri yaparsan banliyorlar cd keyi o da cok cok nadir. Daha hic banlanmadim diabloda yani (Acc silmekle key iptali arasinda daglar kadar fark var hatirlatirim)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 1-20 lvllar arası için iyi bir bug o :)[signature][hline]Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: DeLiDuMRuL, 04 Aralık 2004 02:35 tarihinde demiş ki: kullanilailecek herseyii kullandim dupe yaptim zamainda ivir zivir hersey. En fazla acc yi mute ederler. Ancak bir saldiri yaparsan banliyorlar cd keyi o da cok cok nadir. Daha hic banlanmadim diabloda yani o zaman HELAL sana. burda da kullanılabilecek her şeyi kullan. bi de alttaki mesaja bak nasıl banlanıyormuş cd key onu da gör. [Bu mesaj s1eger tarafından 04 Aralık 2004 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Blizzard'dan cevap isteyen duplesin, isteyen exploit/3rd party appl. kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 walla war3 de nocd kullansan bile acc ni siliyolardi. binlerce kişinin de cdkeyi banlandi. Diabloda ne yaptilar bilmem ama wow da imkansız böyle şeyler, oyar adami blizzard :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hahahah valla cok kotu g.t oldum , susyorum. blizz adam olucak[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe olay bu iste [signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net-author -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 04 Aralık 2004 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 blizz durur bi sure topluca keser biletleri. sonucta bu oyun kendi hikayeleri hicbir sekilde batirtmazlar. daha senelerce bunun ustunden para kazanacaklarina gore. acc inide siler kredi kartinida banlatir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 birbirinize hakaret etmeden tartışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum canlarım ;)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 simdi blizz'e kardesim baalantim hizli, sen yavas kaliyosun da diyemez insanlar di mi :D[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar