Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanıtlı Speed Hack!!!

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

http://www.sootbox.com/media/videos/SpeedHacking101.wmv 10mb küsür civarında bi video

Birçok oyunda gördüğümüz speedhack bu oyundada çıkmış... Umarım blizzard bişeyler yapar...[signature][hline]Hordish Manner
Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P
For The Horde!!!

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 03 Aralık 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu mindcontrol ile ilgili movie varmı bılıyorsanız link verinde izliyim merak ettim birde yeni movieler varmı sıkıldım evde movie izliyim bari
birde warcraftta keye ban koyuyorlardı 1 ay birde acc sıfırlıyorlardı burda keye ban koyarlar sanırım [signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 03 Aralık 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 03 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
Ya bu mindcontrol ile ilgili movie varmı bılıyorsanız link verinde izliyim merak ettim birde yeni movieler varmı sıkıldım evde movie izliyim bari
birde warcraftta keye ban koyuyorlardı 1 ay birde acc sıfırlıyorlardı burda keye ban koyarlar sanırım

nurfed movielerinden bi tanesi baya bi mindcontrol içeriyodu ama hangisi simdi tam hatırlamıyorum. adamları lav ın içine falan atlatıyodu hatta :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Site Yöneticisi
Sosyal ağlarda paylaş

Yapan kişi yakalanana kadar bana verdiği huzursuzluk yeter zaten. Sorunu kökten çözebilirlerse çok daha iyi olur. Ki koskoca oyun yapmış senelerdir bu sektörün içinde olan bir firma için pekte zor olmasa gerek.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
s1eger, 04 Aralık 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
diablodan 123214214, starcrafttan 214326534, warcrafttan da 214214 account silmiş, bir kısmını da banlamış bir firmadan bahsediyoruz. ben şahsen rahatım

Hahahahah , bilmem kac seneidir bnettyim ben blizzin nasil calishtigini biliyorum o yzuden o siliyor denilen acclerin ne durmda olduklarini da biliyorum :) elimde 20 den fazla diablo cd keyi var bi o kadarda muted :) kullanilailecek herseyii kullandim dupe yaptim zamainda ivir zivir hersey. En fazla acc yi mute ederler. Ancak bir saldiri yaparsan banliyorlar cd keyi o da cok cok nadir. Daha hic banlanmadim diabloda yani
(Acc silmekle key iptali arasinda daglar kadar fark var hatirlatirim)[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLiDuMRuL, 04 Aralık 2004 02:35 tarihinde demiş ki:
kullanilailecek herseyii kullandim dupe yaptim zamainda ivir zivir hersey. En fazla acc yi mute ederler. Ancak bir saldiri yaparsan banliyorlar cd keyi o da cok cok nadir. Daha hic banlanmadim diabloda yani

o zaman HELAL sana. burda da kullanılabilecek her şeyi kullan.
bi de alttaki mesaja bak nasıl banlanıyormuş cd key onu da gör.

[Bu mesaj s1eger tarafından 04 Aralık 2004 03:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...