Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

auction hakkinda

CriZz

Öne çıkan mesajlar

Bunu ilk başlarda bende bilmiyordum. Birşey aldım. Ulan para gitti, item çantada yok. Mail de hiç aklıma gelmedi.. Bi saat dikkatli dikkatli baktım çantaya yok.. Auction list e baktım, item orda da gözükmüyor. Gittim bankaya baktım. Bankada da yok.. Çıldırdım. :) Sonra birilerine sordum oyunda da söylediler sağolsunlar...

İşte newbiee olmak ve zevki bu...[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

yakla$ik 10 kadar falan ss var bende
böyle abuk subuk buglarla ilgili
AH tamamen buglu zaten yaklasık 4-5 kadar bug kesfettim
yararı olan deil nedense hepsi zararlı ,
ama ah kesinlikle bozuk
çok param çarçur oldu
onun dışında nasıl bir programlamaysa
300 pingle oynarken bile AH ye tıklayip yaklasik 50 tane item satarken 'Auctions'tabina basinca kafadan 2 dakika bekliyorum gelmesi icin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 05 Aralık 2004 08:54 tarihinde demiş ki:
300 pingle oynarken bile AH ye tıklayip yaklasik 50 tane item satarken 'Auctions'tabina basinca kafadan 2 dakika bekliyorum gelmesi icin

bu olay serverside lag dedikleri şey işte open betada sürekli oluyordu bu olay.senin pinginle alakası yok. bunun olduğu sırada büyük olasılıkla cesetlerden loot yaparken de aynısı oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun euda olmaması için final betada oynayanları karakterlerinin silinmemesi düşünülüyordu galiba (bu serverside laag bulunduğunuz bölgedeki oyuncu sayısından oluyormuş o yüzden yarısı yuksek levelli olacağından herkes başka bölgelerde olucak o yuzden bu olayı engelleyecekler diye soyluyorlardı)

auctionda bazı buglar betadada vardı ama yarar sağlıycak değil sizi lagdan laga sokan şeyler vardı düzelicektir millet başka bolgelere geçsin[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mosquito, 05 Aralık 2004 12:30 tarihinde demiş ki:
said:
baaluo, 05 Aralık 2004 08:54 tarihinde demiş ki:

bu olay serverside lag dedikleri şey işte open betada sürekli oluyordu bu olay.senin pinginle alakası yok. bunun olduğu sırada büyük olasılıkla cesetlerden loot yaparken de aynısı oluyordu.

serverside lag çok daha farklı bi olay
bu tamamen AH nin veritabanının abudik gubudik bi şekilde bağlanmış olması (şimdi blizzardan daha iyi mi programlama biliyosun die sormayin , ne haddime ama ) gibi bi olay
serverside lag yokken yani 300 pingin var ve hiç bi sorun yaşamazken AH ye girince kasıyor
belki AH yi çok fazla kullanmadığınız için fark etmemiş olabilirsiniz ama benim her girdiğimde yaklaşip 50 kadar auction 50 kadar bids oluyor

mesela dün şu geldi başıma
mailboxumdan mailleri siliyorum itemlari alıyorum falan
alttan yazı geçti bilmemnede outbid oldunuz diye
bekliyorum para gelsin diye yok
kapattım 2 tur attım reg falan aldım geldim gene yok
neyse sonra alırım die bıraktım gittim
geri geldim gene gelmedi o para hiç bi zaman

bide AH açıkken bi itemda outbid olunca
bids e girip re-bid yapayım diyosun bids tabina geçip
o itema bid demeye çalişinca 'already higher bidder var ' gibi bişiyler diyor

şuna zaten sadece gülüyorum
[signature][hline]çuuuu çuuuu
çaga çaga çaga çaga
çuuu çuuuu
Sosyal ağlarda paylaş

XML bugi tamamen Cosmostan kaynaklaniyor. Ben Cosmos kullanmayi biraktim, cok gereksiz birsuru ozelligi ve yaninda bir o kadarda sorun getiriyor.
Tavsiyem Gypsy veya CTMod kullanin, ben Gypsy kullaniyorum ve cok memnunum.

WoWun DBi cok cok sorunlu, bir yerden sonra kaldirmiyor. Server side lagda burdan geliyor zaten, ne zaman bir sey lootlasan (ki sukur bunu fixlediler son zamanlarda pek yok) veya AH kullansan lag yapiyor, bazen AH kullanilmaz hale geliyor primetimelarda.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

OB clientiyla oynuyorum, hic karsilasmadim ben XML sorunuyla daha, sadece betada Cosmos kullanirken cikiyordu devamli ordan hatirliyorum. Reinstall etsen duzelir belki.

http://gypsymod.the-mad.net/
Gyspy mod sayfasi.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-interface-customization&t=4805
Bunuda yeni deniyorum, Gypsy arayuzu ile Cosmos/CTmodun iyi ozelliklerini (bag name, side bar, map notes vs) birlestirmis. Ustune birde self cast standalone mod attim, kullanisli oldu.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired]
Soidia - Saint - 205 [Retired]
Chrysaor - The Man - 200 [Retired]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...