CriZz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 auctionda buyout yaptim ama aldigim seyi bulamiyorum parada gitti, acaba baska 1 yerden felanmi aliyoruz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 :) buldum , mailla geliyomus..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 koydugun item satılmaz yada sen bir item alırsan mail ile gelıyor sen keşfetmişsin zaten[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bunu ilk başlarda bende bilmiyordum. Birşey aldım. Ulan para gitti, item çantada yok. Mail de hiç aklıma gelmedi.. Bi saat dikkatli dikkatli baktım çantaya yok.. Auction list e baktım, item orda da gözükmüyor. Gittim bankaya baktım. Bankada da yok.. Çıldırdım. :) Sonra birilerine sordum oyunda da söylediler sağolsunlar... İşte newbiee olmak ve zevki bu...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yakla$ik 10 kadar falan ss var bende böyle abuk subuk buglarla ilgili AH tamamen buglu zaten yaklasık 4-5 kadar bug kesfettim yararı olan deil nedense hepsi zararlı , ama ah kesinlikle bozuk çok param çarçur oldu onun dışında nasıl bir programlamaysa 300 pingle oynarken bile AH ye tıklayip yaklasik 50 tane item satarken 'Auctions'tabina basinca kafadan 2 dakika bekliyorum gelmesi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bende böle sorunlar hiç çıkmıyordu ne gibi buglar var ve bu bugları bılıyorsunda neden blizzard haber vermıyorsun felan fılan[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: baaluo, 05 Aralık 2004 08:54 tarihinde demiş ki: onun dışında nasıl bir programlamaysa 300 pingle oynarken bile AH ye tıklayip yaklasik 50 tane item satarken 'Auctions'tabina basinca kafadan 2 dakika bekliyorum gelmesi icin bu olay serverside lag dedikleri şey işte open betada sürekli oluyordu bu olay.senin pinginle alakası yok. bunun olduğu sırada büyük olasılıkla cesetlerden loot yaparken de aynısı oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bunun euda olmaması için final betada oynayanları karakterlerinin silinmemesi düşünülüyordu galiba (bu serverside laag bulunduğunuz bölgedeki oyuncu sayısından oluyormuş o yüzden yarısı yuksek levelli olacağından herkes başka bölgelerde olucak o yuzden bu olayı engelleyecekler diye soyluyorlardı) auctionda bazı buglar betadada vardı ama yarar sağlıycak değil sizi lagdan laga sokan şeyler vardı düzelicektir millet başka bolgelere geçsin[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Speedhack'de varmis, hadi bakalim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Mosquito, 05 Aralık 2004 12:30 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 05 Aralık 2004 08:54 tarihinde demiş ki: onun dışında nasıl bir programlamaysa 300 pingle oynarken bile AH ye tıklayip yaklasik 50 tane item satarken 'Auctions'tabina basinca kafadan 2 dakika bekliyorum gelmesi icin bu olay serverside lag dedikleri şey işte open betada sürekli oluyordu bu olay.senin pinginle alakası yok. bunun olduğu sırada büyük olasılıkla cesetlerden loot yaparken de aynısı oluyordu. serverside lag çok daha farklı bi olay bu tamamen AH nin veritabanının abudik gubudik bi şekilde bağlanmış olması (şimdi blizzardan daha iyi mi programlama biliyosun die sormayin , ne haddime ama ) gibi bi olay serverside lag yokken yani 300 pingin var ve hiç bi sorun yaşamazken AH ye girince kasıyor belki AH yi çok fazla kullanmadığınız için fark etmemiş olabilirsiniz ama benim her girdiğimde yaklaşip 50 kadar auction 50 kadar bids oluyor mesela dün şu geldi başıma mailboxumdan mailleri siliyorum itemlari alıyorum falan alttan yazı geçti bilmemnede outbid oldunuz diye bekliyorum para gelsin diye yok kapattım 2 tur attım reg falan aldım geldim gene yok neyse sonra alırım die bıraktım gittim geri geldim gene gelmedi o para hiç bi zaman bide AH açıkken bi itemda outbid olunca bids e girip re-bid yapayım diyosun bids tabina geçip o itema bid demeye çalişinca 'already higher bidder var ' gibi bişiyler diyor şuna zaten sadece gülüyorum [signature][hline]çuuuu çuuuu çaga çaga çaga çaga çuuu çuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bunu blizz forumlarına koymak lazım[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bide bi itema ilk önce bid sonra buyout yapınca ilk başta bid yaptığınız para cort oluyor kendi kendinizi outbid edip paranızı maile gelmesi gerekirken , ilginçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ss deki aldıgın interface hatası tamamen cosmosdan kaynaklanan bisi olması lazım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor [Bu mesaj OmeN tarafından 05 Aralık 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ordaju sorun cosmosdan gelıyor comos alpha kullan beta suan sorunlu bu arada halen dıyorum burda gostercegıne blizzard yollasana abi gm msg atmak 2sn söle derdını anlat sızler solemeden nasıl gıderılcek bu buglar yada baska sorunlar[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 cosmos'dan kaynaklıysa bliz napsın ki edit: diğer bug'ları blize bildirmek lazım tabi [Bu mesaj Mirage tarafından 05 Aralık 2004 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 XML bugi tamamen Cosmostan kaynaklaniyor. Ben Cosmos kullanmayi biraktim, cok gereksiz birsuru ozelligi ve yaninda bir o kadarda sorun getiriyor. Tavsiyem Gypsy veya CTMod kullanin, ben Gypsy kullaniyorum ve cok memnunum. WoWun DBi cok cok sorunlu, bir yerden sonra kaldirmiyor. Server side lagda burdan geliyor zaten, ne zaman bir sey lootlasan (ki sukur bunu fixlediler son zamanlarda pek yok) veya AH kullansan lag yapiyor, bazen AH kullanilmaz hale geliyor primetimelarda.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 o ss de cosmos deil CTMod var yanlız bende cosmosu kurmadım bile daha hiç ayrıca hiç bi arayüz kullanmazkende karşılaştım aynı hata ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Bu Gypsy nerden bulabılırız acebn ıncelemek lazım cosmos sistemi biraz kastırıyor.[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 OB clientiyla oynuyorum, hic karsilasmadim ben XML sorunuyla daha, sadece betada Cosmos kullanirken cikiyordu devamli ordan hatirliyorum. Reinstall etsen duzelir belki. http://gypsymod.the-mad.net/ Gyspy mod sayfasi. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-interface-customization&t=4805 Bunuda yeni deniyorum, Gypsy arayuzu ile Cosmos/CTmodun iyi ozelliklerini (bag name, side bar, map notes vs) birlestirmis. Ustune birde self cast standalone mod attim, kullanisli oldu.[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 nurfed interface iyi diyolar bi de..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 hepsinin iyi yönleri var tabiki ama onu burdan atim şunu burdan atim falan olmuyo sonra butip crashler yaşanıyo oyunda, onları iyi bi menü altında toplıyip işlevsellik kazandırmak lazım.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> www.gametogame.net -> Editor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar