tutku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 öğrenciye adsl 29 milyon ayrıntılı bilgi linkte: http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=313 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 128 mi bu?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... [Bu mesaj Cico tarafından 04 Aralık 2004 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 128 kalmadı 256 dır herhalde. ama verdiğin linkte fiyat yazmıyor sadece promosyan var diyor.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 128 kalktı 256 lık bu. öğrencilere 29 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 444 1 444 nolu telefonu arayın bana öle dedi kadın yalan sölemedi heralde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Limiti var yalnız bunun 3gb[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya onu demiyom öğrenciye 256 lık 29 milyonmuş...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 256 ise iyiymiş baya be vardır bi numaralar ama kısıtlamalar...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yok sadece her okula 200 kontenjan her üniversteye 1000 kontenjan verilmiş kapış kapış gider.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bunlar kotalı olanlar deilmi yaw.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 su telefonu arayan biri olursa 256 promosyonlu kotasız mı diye sorarsa birde 512 ye promosyon varmı? varsa nekadar aylık ve kotasız mı oda diye sorabilir mi? benim suan aramam mümkün degil en erken 2 saat içinde arayabilirim ohh sakarya unide toplasan adsl kullanan 500 ogrenci yoktur eheh hele hele suan sınav haftası haberi olan da yoktur pazartesi gidip hallederiz eger kotasız 29 milyonda :) zaten evde 3 kişiyis adam bası 10m ödicez int e lol :P[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 peki sitede bu ay abone olanlardan ilk baglanım ücreti alınmayacaktır diyor bence sen aradıgında promosyonu sorunca kadın kotalı olanı soyledi 29m diye ilk ay baglantı ücreti alınmayacak diye bir topic zaten internet bölümünde var[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 liselilere gecerli mi?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 geçerlidirde bi öğrenin şunu kotasız mı 29 cidden hemen kapattırcam kabloneti ona göre[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: tutku, 04 Aralık 2004 10:51 tarihinde demiş ki: öğrenciye adsl 29 milyon ayrıntılı bilgi linkte: http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=313 okuman yazman yokmu senin ne karştırıyosun ortalığı öğrenciye 29 milyon diee birşey yazmıyoo sadece öğrencilerden bağlantı ücretini ve ilk faturayıı almadıklarını sölüyoo said: TÜRK TELEKOM’DAN ÖĞRENCİLERE, ÖĞRETMENLERE, OKUL ÇALIŞANLARINA ADSL PROMOSYONU Türk Telekom MEB’e bağlı Özel ve Devlet Okulları ile Üniversitelerde ADSL promosyon uygulamasına 29.11.2004 tarihinde başlamıştır. Promosyonda 31/12/2004 tarihine kadar ADSL aboneliğine için başvuranlardan ADSL Bağlantı Ücreti ve 1 Aylık Kullanım Ücreti alınmayacaktır. MEB’e bağlı okulların her birine 200 aboneliğe kadar; Üniversitelerin her birine ise 1000 aboneliğe kadar promosyon uygulanmaktadır. Promosyondan: 1) MEB’e bağlı okullardaki öğrenciler, öğretmenler ve çalışanlar; 2) Üniversitelerdeki öğrenciler, öğretim üyeleri ve çalışanlar yararlanabileceklerdir. ADSL Promosyonundan yararlanmak için, 1) MEB’e bağlı Özel ve Devlet okullarında öğrenci velilerinin, velisi olduğu öğrencinin öğrenci belgesiyle ve çalışanların çalışan belgesiyle, 2) Üniversitelerdeki öğrencilerin; öğrenci belgesiyle ve çalışanların; çalışan belgesiyle,başvurmaları gerekmektedir. Üniversitelerdeki öğrencilerin; ADSL bağlatmak istedikleri telefonun anne ve babalarının adına olması halinde, sözleşmeyi telefon sahibinin imzalaması koşuluyla; başvuruları kabul edilecektir. Ayrıntılı bilgi ve başvurularınız için Telekom Müdürlüklerine başvurunuz. [signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 oha o yazıdan 29 milyon gibi biseyi nasıl cıkardın sasırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hehe kolpaymis. benim adsli de baglatali 1 sene olduguna gore ben oyunlarimi 49 milyona cekmeye devam edeyim en iyisi.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış.....[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kardeşim adama heyecan yaptırmasana hakkaten nerden çıkardın o yazıdan 29 milyonu hayret!!! çok enteresan !!! zaten bi güsel saydım söwdüm telekoma ikinciside geliodu arkadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutku Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ulan bi susun arayın 444 1 444 ü sorun 3 kez aradım sordum ve hepsinde kotasız 256 k öğrenciye sadece aylık 29 milyon dedi inanmayan almaz keyfiniz bilir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nası başvurcak mışız ki şuanki babamın üstüne nası alcaz bilen varmı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: tutku, 04 Aralık 2004 10:51 tarihinde demiş ki: öğrenciye adsl 29 milyon ayrıntılı bilgi linkte: http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=313 bana gelen fatura kağıdının üstünde, 29 milyon aylık 3gb sınırlı olan için olarak belirtiliyor... 49 milyon sınırsız... 29 milyon 3gb sınırlı...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: tutku, 04 Aralık 2004 21:11 tarihinde demiş ki: ulan bi susun arayın 444 1 444 ü sorun 3 kez aradım sordum ve hepsinde kotasız 256 k öğrenciye sadece aylık 29 milyon dedi inanmayan almaz keyfiniz bilir..... Aradım sordum senin dediğin gibi birşey yok sadece bağlantı ücreti ve ilk faturayı almıyolar okadar amacın ne anlayamadım[signature][hline]ı was soldier ----------------------------------- 195.174.96.4 MHZ Radio Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar