Milamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya habere de reklam vermeye başladılar kanald de gördüm koptum direkt bu ne ya[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 haberde reklam = rezillik onu geçelim, cnbc-e, "halk magazin programı istiyorsa biz ne yapalım" diyen televizyoncucuklara; harika tokat attığı saygı duyduğum bir kanaldır. Hazır aklıma gelmişken neden kanal isimleri bu kadar "kuru" kanal D shov (böyle yazılıyordu sanırım) tv (neden tv'si tivi diye okunuyorsa artık) Atv (hadi bu geçer not aldı benden) kanal 6 (püfür...) Star Tv (ahmet çakar ?, maviyken tadı vardı hiç olmazsa) ... .. .[signature][hline]Dignity consists not in possessing honors, but in the consciousness that we deserve them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 digiturk rocks..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 normal digital :) digutkte var bizde ama normal digital daha iyi hem daha çok kanal var hemde ücretsiz :D ben saygı duyduğum 2 kanal tv8 ve cnbce dışında bişi izlemiyom bide arada maçlara haberlere bakıyom cnnden den o kadar[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 eskıden cem yılmaza derlermiş adamın biri-Cem bey maçlarda cıkıyorsunuzya aşadan cok kızıyoruz CY-O parayı sana verseler nerden cıkarıcanı sasırırsın aklıma hep bu gelıo[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 digitürk eğer yoksa,cnbc-e filmler harika,bide NTV,kurtlar vadisi olduğu zamanda show tv.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar