Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bujinkan said: Cons said: hergele bunlar peki bos veriyorum Cons sama. izin ver gidelim, aluriel'i ezelim, ninja-san. izmirde yaşıyo %80 ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Gerek yok Akito sama her canli huzuru hak eder. İnsanları iyi tanıyın, her insanı fena bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Akito said: Bujinkan said: Cons said: hergele bunlar peki bos veriyorum Cons sama. izin ver gidelim, aluriel'i ezelim, ninja-san. izmirde yaşıyo %80 ihtimal. gel 18 gibi beşiktaş adeks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Akito said: aluriel ne leş adamsın lan. sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Bujinkan said: Aluriel said: 0ne said: bişey demiyim diyorum da, sequo'yu bu hale troll pati ailesi getirdi, 335i proje arabası konusunu baştan bi okuyun, kharonla gayet karşılıklı yazışıyolardı. Ne zamanki birileri çıktı adamın parasını, audi r8 - amg - f spider'ı ve zenginliğini çekemedi, pati 2 ye bölündü. Yavşayanlar ve nefret edenler olarak. Yavşayanları görüyoz zaten Nefret edenler zaten belli bide yavşayarak laf sokup item alan vardı. sdfdsf Bence adam foruma yakışanı yapıyo şu anda. Parasıyla trolleri kamçılıyo, vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. Eyyorlamam bu kadar. ağlama melis bu tavriniz hic hos degil. ulan herif hani senin de o çok beğendiğin patiye saydırıyor ona laf etmiyorsun da benim tavrımı mı hoş bulmuyorsun? samimiyetini yiyim sen çakmaninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Aluriel said: Akito said: Bujinkan said: Cons said: hergele bunlar peki bos veriyorum Cons sama. izin ver gidelim, aluriel'i ezelim, ninja-san. izmirde yaşıyo %80 ihtimal. gel 18 gibi beşiktaş adeks masa numaranı yaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Aluriel said: Bujinkan said: Aluriel said: 0ne said: bişey demiyim diyorum da, sequo'yu bu hale troll pati ailesi getirdi, 335i proje arabası konusunu baştan bi okuyun, kharonla gayet karşılıklı yazışıyolardı. Ne zamanki birileri çıktı adamın parasını, audi r8 - amg - f spider'ı ve zenginliğini çekemedi, pati 2 ye bölündü. Yavşayanlar ve nefret edenler olarak. Yavşayanları görüyoz zaten Nefret edenler zaten belli bide yavşayarak laf sokup item alan vardı. sdfdsf Bence adam foruma yakışanı yapıyo şu anda. Parasıyla trolleri kamçılıyo, vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. Eyyorlamam bu kadar. ağlama melis bu tavriniz hic hos degil. ulan herif hani senin de o çok beğendiğin patiye saydırıyor ona laf etmiyorsun da benim tavrımı mı hoş bulmuyorsun? samimiyetini yiyim sen çakmaninja ben siz icin belirtmemistim ama yinede saldirdiniz ama ben inaniyorum ki birgun dostlugunuzu kazanacagim. Durma! Çabuk gel. Gelmem deme! Ne evet demek yaraşır sana, ne hayır. Dostum, senin şanına sadece gelmek yaraşır. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 abi sevilmemek için elinden geleni yapan adamlar var. hiç anlamıyorum yani. aluriel çabalamasa belki çok şeker biri sevcez budist olacaz hep beraber ninja-san önderliğinde. :( arurieru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ninja-san mevlana spam yapmayın bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 beni baymıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 noldu lan akito adres istiyordun az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aha adam parasını bastı aldı taytılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bonzi title olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Aluriel said: noldu lan akito adres istiyordun az önce versen de gelemem şuan. bekle yazın bitmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yaz bitince legal oluyon mu akito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mevlana iyidir Akito sama Vizyon genisletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 100 lira ne ya? fakir mi bu sequo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 A NEW CHALLENGER APPEARS: GOLDBÄREN beni bilen bilir, çelınç bitmediyse yarın öğlen deneyeceğim bunu. HODRİ MEYDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Akito said: abi sevilmemek için elinden geleni yapan adamlar var. hiç anlamıyorum yani. aluriel çabalamasa belki çok şeker biri sevcez budist olacaz hep beraber ninja-san önderliğinde. :( arurieru alurielin belden aşağısı tutmuyor. bütün gün eve online ile vakit geçirip artan zamanlarda tofaşk kızları sayfasını güncelliyor. o kadar üzerine gitme adam o yüzden öfkeli. (KESİN BİLGİ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 goldbaren kahramanım benim. yemekli quest konusunda sınır tanımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 babam gelmeden hadi hemen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 asdfas öyle bi sıkıntısı var. babası bilgisayar başında yakalayınca kemerle dövüyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Challenge devammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ananas aldır bozuk çıksın seko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Akito said: abi sevilmemek için elinden geleni yapan adamlar var. hiç anlamıyorum yani. aluriel çabalamasa belki çok şeker biri sevcez budist olacaz hep beraber ninja-san önderliğinde. :( arurieru Lan neyini seveyim böyle kardeşim olsa her gün polise ihbar ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar