Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 peki anladim ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://i.imgur.com/zpeOF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sequo ozune dondu abi sonunda (: Bodrumun yolları düzgün olsa drift için yemin ederim getirecektim:) Özellikle türk bükü bodrum yolunda yan yan. Peehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 tatile gitmişsin git biraz karınla çocuğunla ilgilen arkadaş ya bicicibicici burdasın ayıp aileye heryer seko oldu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 KenshinHimura said: tatile gitmişsin git biraz karınla çocuğunla ilgilen arkadaş ya bicicibicici burdasın ayıp aileye heryer seko oldu forumda Yok lan gitmedim gece çıkıcam yola hazırlık var evde yaydım bilgisayar başına bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum. O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu. Iste torba gundogan yolu o hissi veriyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Zamanla diger dostlarin fotograflarini paylasirim. Dedigim gibi her pati dostu geldiginde misafirimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum. O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu. Iste torba gundogan yolu o hissi veriyo bana. Kankacım driftin zevki odur işte. Kenar uçurum olacakki açıyı verirken götünden soğuk sular akacak böyle. http://www.youtube.com/watch?v=il986P_ooEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: http://i.imgur.com/zpeOF.jpg şunun altına KES LAN yazabilir mi biri rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Myshkin said: Black-ice said: http://i.imgur.com/zpeOF.jpg KES LAN şunun altına KES LAN yazabilir mi biri rica etsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 nordlydian said: ninja - sama bende bu hanımefendilerin biri ile tanışmak isterim. japon sevici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura sama burada misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: nordlydian said: ninja - sama bende bu hanımefendilerin biri ile tanışmak isterim. japon sevici aahhahaahah bana bunlarla gel işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Sequo said: Esh said: Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum. O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu. Iste torba gundogan yolu o hissi veriyo bana. Kankacım driftin zevki odur işte. Kenar uçurum olacakki açıyı verirken götünden soğuk sular akacak böyle. http://www.youtube.com/watch?v=il986P_ooEE Sequo sama her december drift partileri oluyor Osaka da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Esnaf said: istediğin zaman banada gelebilirsin ninja sama wedsfghjklşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: Sequo said: Esh said: Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum. O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu. Iste torba gundogan yolu o hissi veriyo bana. Kankacım driftin zevki odur işte. Kenar uçurum olacakki açıyı verirken götünden soğuk sular akacak böyle. http://www.youtube.com/watch?v=il986P_ooEE Sequo sama her december drift partileri oluyor Osaka da. Bizde her hafta sonu yapiyorduk ama son 2 aydır F1 pistini kullanabildiğimiz için time trial olayına kafayı taktık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Esh said: Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum. O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu. Iste torba gundogan yolu o hissi veriyo bana. lotus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Lotus renkliydi abi? Ama hemen oncesi bu ya. Testarossayla falan gazliyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura said: quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri lan hiç araba sevmem american muscle dışında nadir içimin gittiği arabayı söyledin. bide s2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bir kez araba talep ettim babamdan kafami kovaya sokmustu. o gun sonrasi hic araba sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 şunun için çocuk öldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 japonyaya gelip böyle kroluklar yapsam http://www.youtube.com/watch?v=PBKdcRF552Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bujinkan said: bir kez araba talep ettim babamdan kafami kovaya sokmustu. o gun sonrasi hic araba sevmedim EMRI VER CEZAYI KESELIM REYIZ SAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Noyzura said: quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri lan hiç araba sevmem american muscle dışında nadir içimin gittiği arabayı söyledin. bide s2000 90larda çocukken çeşmede yolda yürürken parketmiş birx7 gördüm nutkum tutulmuştu . o günden beri need for speed'e hep bu arabayla kastım asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar