Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo - Questline vol2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Sequo ozune dondu abi sonunda (:

Bodrumun yolları düzgün olsa drift için yemin ederim getirecektim:) Özellikle türk bükü bodrum yolunda yan yan. Peehey
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

tatile gitmişsin git biraz karınla çocuğunla ilgilen arkadaş ya bicicibicici burdasın ayıp aileye
heryer seko oldu forumda

Yok lan gitmedim gece çıkıcam yola hazırlık var evde yaydım bilgisayar başına bende.
Mesaj tarihi:
Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum.

O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu.

Iste torba gundogan yolu o hissi veriyo bana.
Mesaj tarihi:
Esh said:

Sakat abi , yeni asfalt doktuler bizim oraya mesela ama yol dar drifte uygun degil, bi tarafi da ucurum.

O hani siyah beyaz monitorde oynadigimiz bi oyun vardi , ferrariyle ucurum kenarinda polisten kaciyodik. Boyle carpinca arabanin cami kiriliyodu sadece ama game over oluyodu.

Kankacım driftin zevki odur işte. Kenar uçurum olacakki açıyı verirken götünden soğuk sular akacak böyle.

http://www.youtube.com/watch?v=il986P_ooEE
Mesaj tarihi:
Sequo said:

Esh said:

Kankacım driftin zevki odur işte. Kenar uçurum olacakki açıyı verirken götünden soğuk sular akacak böyle.

Sequo sama her december drift partileri oluyor Osaka da.
Mesaj tarihi:
Bujinkan said:

Sequo said:

Esh said:

Sequo sama her december drift partileri oluyor Osaka da.

Bizde her hafta sonu yapiyorduk ama son 2 aydır F1 pistini kullanabildiğimiz için time trial olayına kafayı taktık:D
Mesaj tarihi:
Esh said:

lotus?
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri

lan hiç araba sevmem american muscle dışında
nadir içimin gittiği arabayı söyledin.
bide s2000
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Noyzura said:

quest kovalamak için bakıyorum topikede hazır quest yokken bende japon aracı hayalim var o var . Mazda Rx-7 istiyorum çocukluğumdan beri

lan hiç araba sevmem american muscle dışında
nadir içimin gittiği arabayı söyledin.
bide s2000

90larda çocukken çeşmede yolda yürürken parketmiş birx7 gördüm nutkum tutulmuştu . o günden beri need for speed'e hep bu arabayla kastım asfdg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...