jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 pati de varmı hiç kal online oynayan http://www.kalonline.com/ sitesi gercekten saglam bir oyuna benziyor grafikler fln... eğer oynayanlar varsa haberimiz olsun biraz diablo tarzı heralde[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hayret... nası gözümden kaçmış hemen indirip bakiyim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ayrıca oyun sitesnden indiriliyor yaklaşk 130 mb herhalde birde bedava başka ne istenirki ztn :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 evet %90 ını indirdim birazdan gelirim hangi server falan Özelden yada burda yazarsan PM den buluşalım hehe yükledim oyuna giriyorum shu anda [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Aralık 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 indirek gelioz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 =) yok ben de indiriyorum daha bitmedi %70 lerde birde turk oyuncularda var ilk diabloturk n forumlarnda dikkatimi cekti ordan bi kac kiside oynuyor resmlerdeki kadar eglenceliyse guild fln da kurarz turklerdn =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 oynadım eh bi 40 50mb lık patch var :D archer açtım fena oyun değil ama npc lerle konuşmayı bulamadım hoş oyun oynanır yani türkleri bekliyoruz gerçekten baya güzel oyun ama müziklere 10 üzerinden 0 Karakter secerken hele kıl olcaksınız mesela suratını değiştiriyorsunuz müziği başa alıyor deli oluyorsun ya sessiz oyna yada mp3 dinle daha iyi[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende gelicem az kaldı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ama kal geldi bana[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu ne update yapmak ölüm sonlara dogru tıkandı -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla 2mbit hatvar hiç sallamıyo :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 update de bitti :) bakalım neymıs bu kal[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 isminde meymenet yok ya ne o KAL :D kadıköy anadolu lisesi maşalalh ehu[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla çok bayat geldi direk uninstall ettim[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 evet biraz komedi oyun[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 patchi yapıorm da nasıl bir oyun hangi karakter avantajlı ? fln girmeden bi ön biligimiz olsun :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Nasıl yüklemeye değer bi oyunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 akşama doru gelirim daha detay yazınız indiriom[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Siteye açmayı beceremedım açıyım bi indirircem bende Hangi mmporg türüne benziyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi sarmaz..ragnarok oynarım daha iyi...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Site açmayı beceremedik zaten neyse bi kaç ss koyabilicek vamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 site aynı ragnarokun sitesi gibi bi sayfa 40 saatte açılıyo...direk usandırıyo..[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Anime tipi bi oyunmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yaw orta çağ bi mmo alla alla oyunda archer warrior ve Magician var işte öyle gelişiyorsun[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Evet zorda olsa girdim siteye bakiyim bi indiriyim canım sıkılıyodu sarar belki Wow çıkana kadar oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar