jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 pati de varmı hiç kal online oynayan http://www.kalonline.com/ sitesi gercekten saglam bir oyuna benziyor grafikler fln... eğer oynayanlar varsa haberimiz olsun biraz diablo tarzı heralde[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hayret... nası gözümden kaçmış hemen indirip bakiyim[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ayrıca oyun sitesnden indiriliyor yaklaşk 130 mb herhalde birde bedava başka ne istenirki ztn :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 evet %90 ını indirdim birazdan gelirim hangi server falan Özelden yada burda yazarsan PM den buluşalım hehe yükledim oyuna giriyorum shu anda [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 03 Aralık 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 indirek gelioz..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 =) yok ben de indiriyorum daha bitmedi %70 lerde birde turk oyuncularda var ilk diabloturk n forumlarnda dikkatimi cekti ordan bi kac kiside oynuyor resmlerdeki kadar eglenceliyse guild fln da kurarz turklerdn =)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 oynadım eh bi 40 50mb lık patch var :D archer açtım fena oyun değil ama npc lerle konuşmayı bulamadım hoş oyun oynanır yani türkleri bekliyoruz gerçekten baya güzel oyun ama müziklere 10 üzerinden 0 Karakter secerken hele kıl olcaksınız mesela suratını değiştiriyorsunuz müziği başa alıyor deli oluyorsun ya sessiz oyna yada mp3 dinle daha iyi[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bende gelicem az kaldı[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ama kal geldi bana[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bu ne update yapmak ölüm sonlara dogru tıkandı -,-[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla 2mbit hatvar hiç sallamıyo :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 update de bitti :) bakalım neymıs bu kal[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 isminde meymenet yok ya ne o KAL :D kadıköy anadolu lisesi maşalalh ehu[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Ragnar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 valla çok bayat geldi direk uninstall ettim[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 evet biraz komedi oyun[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected]
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 patchi yapıorm da nasıl bir oyun hangi karakter avantajlı ? fln girmeden bi ön biligimiz olsun :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 akşama doru gelirim daha detay yazınız indiriom[signature][hline]Fire in the Darkness...
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Siteye açmayı beceremedım açıyım bi indirircem bende Hangi mmporg türüne benziyo ?
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 abi sarmaz..ragnarok oynarım daha iyi...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Site açmayı beceremedik zaten neyse bi kaç ss koyabilicek vamı
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 site aynı ragnarokun sitesi gibi bi sayfa 40 saatte açılıyo...direk usandırıyo..[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 yaw orta çağ bi mmo alla alla oyunda archer warrior ve Magician var işte öyle gelişiyorsun[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Evet zorda olsa girdim siteye bakiyim bi indiriyim canım sıkılıyodu sarar belki Wow çıkana kadar oynarız
Öne çıkan mesajlar