yazuach Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bir daha oynayacağımı hiç düşünmüyorum WoW. Elimde bir mop hesabı var.Öyle duruyor.Öyle elle tutulur bir karakter yok ama Outland ve Defias Brotherhood serverlarında heirloomları olacaktı.Herhangi bir oyun hesabıyla takas edebilirim farklı.Secret World filan olabilir mesela fark etmez.Elimden çıksın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Up...Yokmu isteyen.Beleşe vermek gelmiyor içimden :D .Yoksa oynamıyıcam boş boş durmasın. Herhangi basit bir accounta vereyim işte.Swtor,aoc filan bile olur hani (:P). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 league of legends hesabı versem 30 level 40+ champ rune vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hocam elimde 4 tane lol accountu var ya.Yani alsam oda boş duracak :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hmm wow cata accountu var lol var, duel of champions accountu var onu verebilirim, onun dışında, steam accountu vereyim diyecemde o onu geçiyor ^^ bilemedim ya wow oynayasım geldi benimde yazın akşamları çok sıkılıyorum o bakıma, neyse salla ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Up... Bu arada Dark Souls Prepare To Die cd keyiyle takas edecek olursa çok makbule geçer (:P) http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/dark-souls-prepare-to-die-steam-orjinal-cd-key-88177600 Burda satılıyor.Alıp verebilirsiniz.WoW account üstüne Bf3 hesabıda verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar