Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin en kaliteli fıstıklı baklavasını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Octavarium said:

Esh said:

300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde..

bende diyabetimde aman dikkat et yapma öyle bütün organlara zararı var. ben tatlı yemiyorum mesala şekerim düşmedikçe.

Bisi olmaz o kadarciktan. Tatli yiyebilirsin bu arada , tip 1 deil misin?

tip1. tabi yiyorumda 1 porsiyonu geçmem. 300 ü çok zor görüyorum ben. ha1c 6.5 çıkıyor dikkat etmek lazım
Mesaj tarihi:
imam çağdaş turistik, baklavası ve kebabı güzel ama en iyi değil kesinlikle, antepte zaman geçirenler bilir...

antep diyince canım beyran taraklık yuvalama isitiyiiiii
Mesaj tarihi:
ben askerliği Gaziantep te yaptım, imamçağdaş overrated bi kere. Gaziantep tatlıları her zaman iyidir mis gibi tereyağ kokar yedikçe yiyesin gelir, hafiftir, ama yinede karaköy güllüoğlu
Mesaj tarihi:
Esh said:

Octavarium said:

Esh said:

300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde..

bende diyabetimde aman dikkat et yapma öyle bütün organlara zararı var. ben tatlı yemiyorum mesala şekerim düşmedikçe.

Bisi olmaz o kadarciktan. Tatli yiyebilirsin bu arada , tip 1 deil misin?

nede çok tip 1'liymişiz, karaköy güllüoğlunda diyabetik baklava vardı çok hafif kastırmayan cinsten tavsiye ederim deneyin bir 300 falan görmektense :D
Mesaj tarihi:
O da carb abi? Tek farki sorbitollu serbet.

O da sacmalik bana sorarsan (:

300 de o kadar ekstrem bir olcek deil abi, 540 gordugumu hatirliyorum bi kere mesela. Ama neden oldugunu hatirlayamadim simdi. Yine bi itlik yapmisimdir.
Mesaj tarihi:
benimde 560 çıkmıştı ilk öğrendiğim zaman hehe nolcak la şimdi deyip üstüne çikolata kola yapmıştım hastane kantininden. ertesi gün hastaneye yatırdılar zaten ama koma falan olmadı çok ilginçtir
  • Yeni Oluştur...