Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 aquila said: insulinlerini calip, damardan seker vericem. sonra high as fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Offf sobiyet, Antep'e bi gideyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Octavarium said: Esh said: 300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde.. bende diyabetimde aman dikkat et yapma öyle bütün organlara zararı var. ben tatlı yemiyorum mesala şekerim düşmedikçe. Bisi olmaz o kadarciktan. Tatli yiyebilirsin bu arada , tip 1 deil misin? tip1. tabi yiyorumda 1 porsiyonu geçmem. 300 ü çok zor görüyorum ben. ha1c 6.5 çıkıyor dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 baklavayı kürtler yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bende de 6.5 haci. Aradabir ye bisi olmaz. Bende sabahlari 300 oluyo bazen, normalden 1 saat gec uyanirsam mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Cons said: baklavayı kürtler yer kadayıf master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Antepten siparis ediyosun. Koçak Sonra benim gibi seker hastasiysan bile 2 kiloyu 2 gunde yiyosun. Aynen budur Sonraki 3 un siralamasi ise Ayintap Sevgi Imam cagdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Fıstıklı denmiş Baklava değil o. Gerçek baklavadan konuşun içinde ceviz olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imam cagdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imam çağdaş turistik, baklavası ve kebabı güzel ama en iyi değil kesinlikle, antepte zaman geçirenler bilir... antep diyince canım beyran taraklık yuvalama isitiyiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 zeki inaldan baklava yememişiniz, sallıyonuz. adam baklavayla sevişiyo 80 küsur yaşında, bizzat gördüm. zeki inal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 o nasıl site ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 siteyi salla, çük kadar dükkanı var zati antepte. tam old style baklavacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Biz gittigimizde kapaliydi sanirim bu, tadamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bide gideniniz olursa antepe, saat 12 den önce gidip şöbiyet yeyin. teyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 halil ustada küşneme de yiyin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 navyamphs said: halil ustada küşneme de yiyin la Yiyin abi bunu. Simit kebabi ustune bu. Yiyin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 baklava bilmiyorumda künefesi baya iyi http://www.petekpastanesi.com.tr/kategoriler.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben askerliği Gaziantep te yaptım, imamçağdaş overrated bi kere. Gaziantep tatlıları her zaman iyidir mis gibi tereyağ kokar yedikçe yiyesin gelir, hafiftir, ama yinede karaköy güllüoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Esh said: Octavarium said: Esh said: 300 un altina inmedi zaten o iki gun. Yani gunde 10 kere basmisimdir heralde.. bende diyabetimde aman dikkat et yapma öyle bütün organlara zararı var. ben tatlı yemiyorum mesala şekerim düşmedikçe. Bisi olmaz o kadarciktan. Tatli yiyebilirsin bu arada , tip 1 deil misin? nede çok tip 1'liymişiz, karaköy güllüoğlunda diyabetik baklava vardı çok hafif kastırmayan cinsten tavsiye ederim deneyin bir 300 falan görmektense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 O da carb abi? Tek farki sorbitollu serbet. O da sacmalik bana sorarsan (: 300 de o kadar ekstrem bir olcek deil abi, 540 gordugumu hatirliyorum bi kere mesela. Ama neden oldugunu hatirlayamadim simdi. Yine bi itlik yapmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 imam çağdaş ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 benimde 560 çıkmıştı ilk öğrendiğim zaman hehe nolcak la şimdi deyip üstüne çikolata kola yapmıştım hastane kantininden. ertesi gün hastaneye yatırdılar zaten ama koma falan olmadı çok ilginçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yokmu sütlü nuriye bağımlısı normal baklavalar çok ağır oluyo ama sütlü heleki mado nun sütlü nuriye denenmesi gerek. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Atasehirdeki bosnak borekci bi sutlu nuriye yapiyo , boyle ilik ilik goturucen onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar