Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 çok arada kaynadı test ama bugün başardığım üçüncü quest oldu. devamını bekliyoruz. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=EjeL1ng3Nlo
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 cikisin videosunu da koyucan mi?
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 suşi yerken buna banıyordum ben de.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 diğer topikte işte yardırın bulun yatıcam ben biraz =) midem biraz rahatladı yoğurtdan azcık dinleneyim foruma gideyim sonra.
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 off onun bir de çıkışı var değil mi
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende tatlıses çiköfte ve acı sos yiom panpa selam
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 tuvaleti yakin bi yere git de sikinti olmasin.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 kavurma said: off onun bir de çıkışı var değil mi milkshake ve yoğurt ile durumları yumuşattığıma inanıyorum. bakalım ilerleyen süreçte bizi neler bekliyor.
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 acının etkisini yağ nötüralize eder. acı birşey yedikten sonra ağzınızda zeytinyağı çalkalayın bir anda bütün etkisi kaybolur.
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bence olabildiğince şekerli şeyler yemeye devam et acısını azaltsın en azından aşskdşias
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 chrome said: acının etkisini yağ nötüralize eder. acı birşey yedikten sonra ağzınızda zeytinyağı çalkalayın bir anda bütün etkisi kaybolur. zeytinyağı ne alaka abi
chrome Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://hbogm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/kimya/moduller/Notralizasyon.pdf
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 senin tip çok garip ya her fotda ayri her videoda ayri
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Keşke katık etseydin şunu tamam bende severim ama bir anda yenmez bu ya böyle.
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 adam uyanınca yıkılacak başarısız ve yanlış yöntemlerle ders vermeye çalışılan bir tiyatronun oyuncusu oldum diye :P gerçi görüştüğüne göre haberi vardır da, genede taksim meydanlarında direnen adamın ne olursa olsun en azından göz önünde sırf paraya ihtiyacım var diye bu modele girmesi çok ironik geldi bana. Tamam para para diye yalvarmadı da kendini eğlence için yaptım diye de kandırdı bana göre.
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 yattım kalktım sonra uyanınca tuvalate gidip sıkıntısız bir çıkış yaşadım. bu esnada sequo konularını okudum bitirdim. eş zamanlı olarak tereyağında et pişirdim. miğdem tamamen normale döndü. hayata atılmaya hazırım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Admin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hah sonrasında içmeden duraydın takdir edecektim de ıhh ben ilk yediğim günü hatırladım. Wasabi(sushi zinciri) den takeaway sushi box aldım. nasıl yiyeceğim hakkında en ufak fikrim yok. Açtım önce wasabi paketini herhalde önce bunu tadıcam diye chop stick ile yarısını aldım attım ağzıma. Sanırım 15 dakika boyunca burnumdan, gözümden çıkanları insanlardan sakınmak için ömrümün en zor anlarından birisini yaşamışımdır. İşin kötüsü bunu da londra'nın en turistik mekanlarından birinde sokakta yapmıştım. montla sıçmaktan beter harbiden
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 DynamicK said: hah sonrasında içmeden duraydın takdir edecektim de ıhh ben ilk yediğim günü hatırladım. Wasabi(sushi zinciri) den takeaway sushi box aldım. nasıl yiyeceğim hakkında en ufak fikrim yok. Açtım önce wasabi paketini herhalde önce bunu tadıcam diye chop stick ile yarısını aldım attım ağzıma. Sanırım 15 dakika boyunca burnumdan, gözümden çıkanları insanlardan sakınmak için ömrümün en zor anlarından birisini yaşamışımdır. İşin kötüsü bunu da londra'nın en turistik mekanlarından birinde sokakta yapmıştım. montla sıçmaktan beter harbiden Bende sushinin üstüne yarım çay kaşığı sürüp öyle ağzıma atmıştım. Gçz yaşlarım görünmesin diyede masanın altına bişey düşürmüş ayağına eğilmiştim asdasd
Öne çıkan mesajlar