BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Satılık Laptop 15.1'' SXGA + TFT LCD Mobile Intel Pentium 4 1.6 GHz - m 512MB DDR SDRAM 30GB Ultra ATA/100 HDD DVD/CD - RW Smart Card Reader 1500 dolar diyorum markası Acer.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 valla ben burda toshiba notebook ilanı vermiştim çokta ucuza satıyordum aratırsan bulursun toshiba notebook diye yani paticikte çok az kişinin ilgisini çektiğini anlamıştım laptopların.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 paticikte bende laptop ilani verdim; ciddi anlamda 2 kisinin dikkatini cekti buraya girenlerin yas ortalamasi belki de dusuk oldugu icin bu kadar yuklu miktardaki paralarla alisveris zor oluyo burda olmazsa gittigidiyor.com'u dene ben orda sattim aleti %10 komisyon veriyosun o siteye ama[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gittigidiyor.com dan satman cok daha kolay oluor.ama gittigidiorda insanlık adına yapğmıo alıo parasını ama %10 alıor[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 almayın abi bu adamın laptopunu bozuk çıkar
Eno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben ilgileniyorum ama biraz pahalı demiyormusun fiyata? Sıfıra yakın fiyat çekmişsin yani...[signature][hline]Profocio Hosting
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet bu aletin sifiri ne kadar ki?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bilmiyom ben yurt dışından 3000 franka almıştım. Yanında lisanslı 3 tane windows xp si her bi cd si filam var çantası filam istersen msnden konuşalım.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
sirplayA Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 3 gun once gold bi lap top aldik Asus'un 1440$'a Centrino 1.6 512 mb ram 128 mb ati radeon ekran karti 40 gb hdd dvd (combo) vs... Biraz yuksek fiyat cekmissin dostum :)[signature][hline]Boş kafa mezara
Öne çıkan mesajlar