Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Selamlar, şimdi şöyle birşeye ihtiyacım var. Sizin yaptıgınız program'a gelen tüm paketleri yakalayıp sonra istediğimiz IP ve Port numarasına bu paketi yönlendirebilen bir programa ihtiyacım var. Bunun bir örneği bende mevcut ancak program tarzanca yazılmış ve bende profesyonel c# bilmediğimden mütevellit bunu uzmanlara bırakmak istiyorum. Vakti olan arkadaşlar pmden yada skype'dan bana ulaşabilirler ise detaylıca anlatırım. skype cihannaksoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 abi ya ben dejavu yasiyorum yada sen ayda bir ucretli soket programi icin baslik aciyosun sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ha bide ilginc bir konuya benziyo, vaktim olursa bakmaya calisirimda, sirf soket olaylarini ogrenmek icin, soz vermis olmiyim ben yapcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Yok abi onlar farklı işler içindi bu farklı :D Ayar oldum lan biriniz yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 tam ne istedigini bilmiyorum da haproxy ile tcp pakedi baglantilari (olmasi lazim) seviyesinde backendlere atabiliyorsun tek tek paketlerle ilgili bisey yapacaksan baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Windows için gerekli ya haproxy'nin windows sürümü yok diye biliyorum ama yamuluyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 onumuzdeki 1-2 gun ugrasiyim, yapan biri olursa ogrendigim kadari ile kalirim eheh. wpf application olur dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Olur olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar