Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order/Chaos Horse

nokya

Öne çıkan mesajlar

kasdeşim ben server açmıyorum açmadım da sadece aklıma geldi bunu nasil yaptılar yapıorlar diye bazen kullandıgımız şeylerin içeriğini öğrenmek gerekir.
Misal Eskiden client yapmayı bılmezdım. Arka plani olan serverlari way be adamlar işi biliyor derdim şimdi öyle demiyorum işte bu sadece bir örnek.

[Bu mesaj nokya tarafından 05 Aralık 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma olan bunu görüpte yapmak değil . Order ve Chaos u bir üst sınıf olarak kabul etmek. Halbuki Order olan kişilerde player neden bir üstünlük simgesi olarak bu tür bi şey yapıldıki ? . Safi saçmalık işleri güçleri . İki tane hayal gücünden yoksun adam oturup scp yazarsa ortaya çıkan fikirler anca bunlar oluyo . Yok orderlara silah ona at buna kürek şuna çörek . Pfffff .

Nokyacım boşver sen kendi fikirlerini yazmaya çalış . Orderların fazladan bi ata ihtiyacı olduğunu hiç zannetmiyorum[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

Sende haklısın ne diyim herkezi bir tutumamak gerekiyo ,. Sana Scp hayatında başarılar . Bütün atlar , avratlar , silahlar senin olsun .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...