elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben bitcomet kullanıyorum uzun süredir ama oyunlar hep sorunlu indi 3 tane oyun indirdim hepsinde bir takım dosyalar eksik. nukeme sordum dandik torrent programın işte oğlum bittornado yönetir dedi. ne alaa programlar sadece hızı etkilemiyor mu dedim hayır dedi bariz programın indirirken dosya atlıyor dedi. bu işin aslı astarı nedir? var mı böyle birşey?[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Azuerusla Bittorrent iyidir..[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Azureus kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Elvin olm bende de son günlerde bitcomet 1 kb le indirmeye başladı normal bir download açsam 26 ile indiriyor anlamadım gitti[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 torrentin boktanlığındandır diyecem ama ben bitcometten başka programlar deniyorum şu an aynı dosyayı bir de bit tornadoyla indiriyorum bu bozuk çıkmazsa direk uninstall edecem bitcometi. bir de azureus diyorsunuz ama ben download yaparken surf de yapıyorum azureus pcyi çok kasıyormuş.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Azureus direk java kullanan birsey, canini cikariyor aletin, sundugu performans da degmiyor ona bence. Torrentstorm kullaniyorum ben, oldukca hafif.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 pc yorma muhabbetleri eskilerde kaldı yaw ama diyosan hala celeron 400 kullanıyom haklısın azureus seni darmaduman eder :).[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hayır amd athlon 2400+ xp ve 1 gb ram var ama yine kasar diye şeyettim.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 aslında olay biraz da nerden indirdiğine bakıyor.. herhangi bir torrent grubuna üye misin? torrenbits.org ya da filelist.org ya da bu torrentleri yayınlayan gruplar hakkında bilgin var mı, hangileri sağlamdır, işini doğru dürüst yapar; isimleri nedir bunların, mesela Vengeance, Emporio vb. bunları da bilmek lazım.. he client a gelince bittornado(ki experimental olarak da bilinir, ilklerindendir bu clientların) hem sistemi yormaz hem de baya sağlamdır, hızlıdır; azureus daha ince ayarlara sahiptir ama bilgisayarın ramini sahiplenir, bu çalışırken oyun oynamak bilgisayarı öldürür.. en azından benimkini ki sistemim ortalamanın üstündedir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar