Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Evet biz netten anlamayan kazmalariz Black saol valla :) Evet baglanamiyoruz birbirimize[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 VArmi oynuyan?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 öyle bişe mi dedim? kendinizi kazma olarak kabulleniyosanız ona bişe diyemem tabi... işletim sistemi ve bağlantınız nedir diye de sordum bildiğim bişe varsa yardım ederim diye mesajlarınızı okuyup kafa yoranda hata siz böyle devam edin, mutlaka yardım eder biri size ne diyim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 [Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Ağustos 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hayda noluyo ya dalmayın birbirinize töbe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 her neyse sakin olalım birde sliver deck hazırladım acaba denenmek isteyen varmı :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hmm buarada firewalları kapatmak için denetim masasından ağ bağlantılarıma ordan hangi bağlantıyı kullanıyorsanız (adsl ve kabloda yerel ağ bağlantısı, dial upta dial up diye geçer) onun özelliklerine ordanda gelişmişe gidiyorsunuz orda dışardaki bağlantılara karşı koru cart curt var o seçeneği kapatıyorsunuz, lazımsa eğer.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 harbı cuce ne demıs adam bosu bosuna polemık oluyor su forumda yaws[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Beyler bu app. in Server i fln yokmu yahu ? Tanimadigin insanlarlada oynayasin[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: BlackRose, 25 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki: öyle bişe mi dedim? kendinizi kazma olarak kabulleniyosanız ona bişe diyemem tabi... işletim sistemi ve bağlantınız nedir diye de sordum bildiğim bişe varsa yardım ederim diye mesajlarınızı okuyup kafa yoranda hata siz böyle devam edin, mutlaka yardım eder biri size ne diyim Neden bu kadar alindin anlamadim saka olsun diye soylemistim ben ama yanlis anlasilmis herhalde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 var mı dayak isteyen?[signature][hline]your sight is a weakness...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Pardon.... Oynamak istiyen vamri peki?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Bordan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bugün 14.00 de oyunda olurum eğer yarına değişmezse portum 4747 IP 81.215.47.87
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bende ıyı bı deck hazırlayıp horace dan yedıgım tokatın ocunu alcam :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gelin hulen sliver dekime :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Burnum var valla super olduda baglanamiyoruz[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Cuce, 26 Ağustos 2004 00:38 tarihinde demiş ki: Burnum var buyur? hö? ne? kim?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ne yani senin yokmu?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hala ben burun ve bağlanamama arasında bir ilişki kurmaya kasıyorum yakında devreler yanacak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Catliycam off of burn olucakti o ilanilmaz bir rastlantiyla seninde acemiliginel heheheh super olmus[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bana kelime oyunu yapma :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Hala guluyorum mahfettik topici neyse keselim of of[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Bordan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arkadaşlar şu anda apprentice oynayan var mi varsa bana ulaşsın lütfen benim port 4747 ip 81.215.45.200 icq 207634532 waiting for a call durumundayım
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 oynamak isteyen ve serve rolabilecek arkadaşlar benimle bağlantıya geçsinler.[signature][hline]your sight is a weakness...
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Server olabilecek statik ip'li biri oynamak istiyosa ben buradayım :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Öne çıkan mesajlar