Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magic apprentice

tunca

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 24 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
bizim ipler whatismyipdekilerle ayni degil bu sorun olabilirmi ardethle hala baglanamiyoruz birbirimize

IP'leriniz aynı olmayacak zaten :p
o senin şu anda internetteki adresin gibi bişe
aynı olması için aynı sandalyede oturuyor olmanız lazım :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 24 Ağustos 2004 00:55 tarihinde demiş ki:
Hmm firewallari nerden kapaticam cok aptal bi soru biliyorum ama

işletim sistemin ve bağlantın nedir yazarsan yardımcı olan çıkacaktır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 24 Ağustos 2004 09:05 tarihinde demiş ki:
said:
Cuce, 24 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
bizim ipler whatismyipdekilerle ayni degil bu sorun olabilirmi ardethle hala baglanamiyoruz birbirimize

IP'leriniz aynı olmayacak zaten :p
o senin şu anda internetteki adresin gibi bişe
aynı olması için aynı sandalyede oturuyor olmanız lazım :p

yok öyle değil mesela benim magic ekranında çıkan ip ile whatismyip'deki ipim aynı değil router yani onu düzeltmeye çalıştım ama olmuşmudur bilmiyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

router problemi var aprentice sitesinde çözümü yazıyor gayette yaptım dediklerini ama çözüm olmadı istersen birde sen dene olursa oynarık :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...