tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 nasil oynuyoruz demişsin orda yaziyo işte. sadece horacea bisey demek istiyosan ozel mesaj kullan lutfen.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Sorun var hem horacela oyniyamadim simdide ardethle oyniyamiyorum olmuyo bu oyunda versiyon farki varmi?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne sorunu var yardimci olmaya calisayim version 1.46 olmali sitedeki yani [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 24 Ağustos 2004 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 full dl lerden birini yaptim patchlemedim hic actim yeni deck kurdum. versiyonunu bulamadim nerden bakicam. Aklima sey geldi deck typelarin tutumasi gerekiyomu?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hayir alakasi yok. herseyi dogru yapmissin. sorunun ne oldugunu soylersen daha yararli olcak =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne ben baskasina baglanabiliyorum neden baskasi bana[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 portlariniz falanda ayni dimi ? onu kontrol et olmazsa oyunu yeniden indir bastan yukle restart at. bide firewalldan olabilir belki. ben horacelada oynadim ardethlede sorun sende sanirim.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Hmm firewallari nerden kapaticam cok aptal bi soru biliyorum ama[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 o konuyu bende bilmiyorum =P donanim yazilima falan sor istersen yada bilen birine[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 varmi oyunuyan?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bizim ipler whatismyipdekilerle ayni degil bu sorun olabilirmi ardethle hala baglanamiyoruz birbirimize[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 varmı oynuyan bir tane daha warsa. icqdan ulaşın 134226003[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Cuce, 24 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki: bizim ipler whatismyipdekilerle ayni degil bu sorun olabilirmi ardethle hala baglanamiyoruz birbirimize olabilir ama nedne oyle bilemicem.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Cuce, 24 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki: bizim ipler whatismyipdekilerle ayni degil bu sorun olabilirmi ardethle hala baglanamiyoruz birbirimize IP'leriniz aynı olmayacak zaten :p o senin şu anda internetteki adresin gibi bişe aynı olması için aynı sandalyede oturuyor olmanız lazım :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: Cuce, 24 Ağustos 2004 00:55 tarihinde demiş ki: Hmm firewallari nerden kapaticam cok aptal bi soru biliyorum ama işletim sistemin ve bağlantın nedir yazarsan yardımcı olan çıkacaktır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 eö.. bi deck denicem de olmadı tam galiba. denemek istiyorum. var mı oynamak isteyen?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: BlackRose, 24 Ağustos 2004 09:05 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 24 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki: bizim ipler whatismyipdekilerle ayni degil bu sorun olabilirmi ardethle hala baglanamiyoruz birbirimize IP'leriniz aynı olmayacak zaten :p o senin şu anda internetteki adresin gibi bişe aynı olması için aynı sandalyede oturuyor olmanız lazım :p yok öyle değil mesela benim magic ekranında çıkan ip ile whatismyip'deki ipim aynı değil router yani onu düzeltmeye çalıştım ama olmuşmudur bilmiyorum[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 yardım istiyoz! nasıl oyun açılıyo, ipmiz altta yazan mı gerçek ipmiz mi, baalanılmıyınca niye baalanılmıyo nedir...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 nerde bu devlet![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 hükümet![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 apprentice'ı tunca'ya sorun valla benimde pek bilgim yok onda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 valla sizin bi garip bende altta yazan ip ile whatismyip de yazan ip ayni. alttakini yazinca giriyo millet.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 aceba adsl ile alakalı bi problem olabilir mi? yoksa nedir? help. hilfe.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 bilemiorum valla hic bi fikrim yok o konuda.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 router problemi var aprentice sitesinde çözümü yazıyor gayette yaptım dediklerini ama çözüm olmadı istersen birde sen dene olursa oynarık :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar