tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eet arkadaslar su anda apprentice atacak varmi benle ? varsa icqya gelsinler yada burdan solesinler icq: 154499267 oyun burdan download edilebilir http://www.magic-league.com/Guides/ApprDownload.php[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yaw bu oyun nasıl bişi siteden indirince tamam mı olay? yoksa mtg: online tarzı bişiler cıkmıstı galiba o gerekli mi? tuncaya yazdım icq dan ama tık yok şu anda gençlikten[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 aegean soledim icqdan sizede anlatim oyunu indiriyosunuz kucuk bisey zaten 1.5 mb bi deck hazirliyosunuz sonra ipden kapisiyosunuz bu kadar basit.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 geldik deck hazırladık on saat tık yok.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 lol 4 kisi takilioz su an ardeth zerokull aegean ben eglenceli baya tavsiye ederim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ehe cok zevkli yaf özlemişim hernese efenim benim elf direct damage deckim tunca nın elf direct damage boost deck ini shivan dragon süpriziyle yendi 2-1, ilk maçı 2-20 den kurtardım ehe(forest gelmedi uyuz oldum :P) :) ikinci maçta ise içimden bi his o 1/2 lik elf i öldürmemi söylüyodu tuncayı 38 den 13 e indirmişken ben 8 dim malüm shivan dragon tapliydi, korktuum başıma geldi 1/2 oldu 10/11 ve tunca aldı, 3. maçta ise sakindi shivan sayesinde aldım son maçı ve ben kazandım :) özlemişimbre ii oldu :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 type 2 deck de bulundurun bi ara ben de oynamak isterim :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 eheh ama sonra yaptigim elf deckiyle aldim aşa =p 8 tane falan insect vardi heralde lol[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 type 2 son 3 deck ten kartlar mı oluyodu?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tam bilmiorum, son bi kaç tanesi işte..deck editor da sağdaki seçeneklerden type 2 seçersen sadece type 2 olan kartlar gözüküyor bu arada.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 varmi kapiscak =p[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Çok uzun zamandır oynamıyorum Magic , benim kartlar geçmiyodur artık , 6th edition yeni çıktığı zamanlar bırakmıştım , şimdi kartları falan bilmiyorum , hazır deckler yok mu download etsek[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 apprentice için dünya şampiyonu deckler falan vardı, aslında birlikte gelmesi gerek programla, ya da indiriliyodur sitesinden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sanırım nationals kazananlarının deckleri gelio mesela sonuncusu artifactli bişey baya bi bilet kesio nefret ediorum o deckden ehe kullanmayın abi kendiniz orjinal bişiy yaratın :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 net sitesinde zilyon tane deck varda yani olayın taktiğini anlamayan birine verirsen decki yenilir doğal olarak o yüzden kendi taktiğini yaratmak daha iidir her zaman :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 arcane siyah type2 deckim var da 1-2 el oynarım max ders calısmam gerek her neyse var mısın?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 var mı benne oynamak istiyen iki deck hazırlayabildim sadece gerçi :P[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Peki Cardlarin resmi varmi oyunun icinde ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 yok yani oyunu hiç bilmeyen ve burdaki tanıtımları okumuş birinin deste kurmakla uğraşmaması için o hazır deckler iyi oluyor nasıl olsa acemi oldunduğu için dünya şampiyonu deckle de yeniliniyor :p oyunu öğrendikçe zaten kendi desteni yapmak kolay[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 şu anda benimle apprentice oynamak isteyen varsa kaleye mum diksin plsss bab.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 benimki extrack edilirken sorun cikariyor yoksa oynardim[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bi tane daa çek onu installa çıkarmıyo o zaman. garip ama gerçek.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 HAZİRİN NASİL OYNUYORUZ?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 hoca biraz baksan etrafina ? kos koca faq yazdim http://forum.paticik.com/view.php?id=85966[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yok onu biliyorum Horacea dedim ben[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar