Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

magic apprentice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw bu oyun nasıl bişi siteden indirince tamam mı olay? yoksa mtg: online tarzı bişiler cıkmıstı galiba o gerekli mi? tuncaya yazdım icq dan ama tık yok şu anda gençlikten[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
aegean soledim icqdan sizede anlatim
oyunu indiriyosunuz kucuk bisey zaten 1.5 mb
bi deck hazirliyosunuz sonra ipden kapisiyosunuz bu kadar basit.[signature][hline].
Mesaj tarihi:
ehe cok zevkli yaf özlemişim hernese efenim benim elf direct damage deckim tunca nın elf direct damage boost deck ini shivan dragon süpriziyle yendi 2-1, ilk maçı 2-20 den kurtardım ehe(forest gelmedi uyuz oldum :P) :) ikinci maçta ise içimden bi his o 1/2 lik elf i öldürmemi söylüyodu tuncayı 38 den 13 e indirmişken ben 8 dim malüm shivan dragon tapliydi, korktuum başıma geldi 1/2 oldu 10/11 ve tunca aldı, 3. maçta ise sakindi shivan sayesinde aldım son maçı ve ben kazandım :) özlemişimbre ii oldu :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
type 2 deck de bulundurun bi ara ben de oynamak isterim :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
tam bilmiorum, son bi kaç tanesi işte..deck editor da sağdaki seçeneklerden type 2 seçersen sadece type 2 olan kartlar gözüküyor bu arada.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
Çok uzun zamandır oynamıyorum Magic , benim kartlar geçmiyodur artık , 6th edition yeni çıktığı zamanlar bırakmıştım , şimdi kartları falan bilmiyorum , hazır deckler yok mu download etsek[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum
Mesaj tarihi:
apprentice için dünya şampiyonu deckler falan vardı, aslında birlikte gelmesi gerek programla, ya da indiriliyodur sitesinden[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
sanırım nationals kazananlarının deckleri gelio mesela sonuncusu artifactli bişey
baya bi bilet kesio nefret ediorum o deckden ehe

kullanmayın abi kendiniz orjinal bişiy yaratın :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Mesaj tarihi:
net sitesinde zilyon tane deck varda yani olayın taktiğini anlamayan birine verirsen decki yenilir doğal olarak o yüzden kendi taktiğini yaratmak daha iidir her zaman :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
yok yani oyunu hiç bilmeyen ve burdaki tanıtımları okumuş birinin deste kurmakla uğraşmaması için o hazır deckler iyi oluyor

nasıl olsa acemi oldunduğu için dünya şampiyonu deckle de yeniliniyor :p
oyunu öğrendikçe zaten kendi desteni yapmak kolay[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...