ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Kriterler uçuk, hepsini birden tutturan neresi vardır bilemiyorum ama haydi bakalım :) - Güneyde Kaş'ın ötesinde, Ege'de Ayvalık'ın yukarısında olmayacak - Ramazan bayramında çoluk çocuğun olmayacağı (bu önemli baya aslında) - 3-4 günlüğüne kafa dinlemeye gidebileceğimiz - Bunu tarif etmek zor da, Kabak/Olympos havasının da, Almancı yazlıkçı havasının da olmayacağı - Mekan olarak da her şey dahil bir kafası düşünmüyorum açıkçası pek, yarım pansiyon ya da oda kahvaltıya gayet fitim; bütçe olarak da gecelik 300 - 400 TL vermek istemiyorum elbette ama bütçemiz var. bir yer arıyorum Türkiye'de; scuba diving yapılan bir yer olursa bonus puan :) Var mıdır aklınıza gelen böyle bir tatil bölgesi?
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 adam alisten çok uzak ama. harikalar diyarı olmaz
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sırayla alalım: küba'ya 2 defa gittim, değmez; winterfell'de yüzemeyiz; harikalar diyarına evimden çıkmadan çözerek de ulaşabiliyorum sdf.
khalad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 gondor tarafı iyiymiş bu sene savaştan sonra turizm baya gelişmiş.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Sarımsaklı Plajlar. Apart otel oda kahvaltı. 100 max. Hem de ramazanda pazarlıkla 70-80
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 mordor tavsiyesi de geldi, aşırı sıcak olmuyormuş yaz sonunda
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kaş demişsin kendin işte gayet güzel ora
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kaş ideal de geçen sene gittim değişiklik yapmak istiyorum
khalad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 mordor deniz yönünden sıkıntılı yoksa aklıma gelmedi değil daha çok kafa dinlemek için güzel o taraflar
moncici Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Datca Yesil pasaport falan varsa fethiyeden rodos yapabilirsin degisiklik olur.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Eski Foça ve Mordoğan geldi aklıma Yerli özellikle İzmirli turist ağırlıklı, doğal olarak fiyatları uçuk olmayan en önemlisi yağlı yabancı turist barındırmayan ve buna istinaden esmer arkadaşları barındırmayan, eğlence hayatı aman aman olmasa da emekli kafasına girmeyen, sakin. Dalış istiyorsan özellikle Mordoğan-Karaburun hattı derim. Butik oteller, 100-150 arası sezonda bile, sadece konaklama için fiyat al, çünkü deniz ürünlerini özellikle çok kaliteli ve ucuza bulabilirsin deniz kenarında, Foça özellikle Ayvalık ile beraber en kral deniz ürünü mutfağına sahiptir Hatta Temmuz'dan itibaren Mordoğan/Karaburun-Eski Foça arası feribot seferleri başlıyor tatilini yarı yarıya iki yerde de değerlendirebilirsin. Tek handikapı (en azından benim için), denizi çivi gibi Ben genelde tatillerimi Bodrum'da geçiriyorum fakat dediğin kafada isem ailemin yazlığına gidiyorum Karaburun'da, güzel yerler
guernica Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 mordoğan güzel bir seçim olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 moncici said: Datca Yesil pasaport falan varsa fethiyeden rodos yapabilirsin degisiklik olur. bu
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Millet tatil yapıyor ne güzel lan
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 yeni başlık açmayım burdan sorayım, villa tutalım diyoruz arkadaşlarla, aradığımız özellikler ; -çok güzel bi denizi olsun, sahil kumsal güzel olsun. -gece hayatı ölü olmasın ahanda bu kadar ya başka bişi aramıyoruz =)
Öne çıkan mesajlar