Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana öyle bir tatil yeri lazım ki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kriterler uçuk, hepsini birden tutturan neresi vardır bilemiyorum ama haydi bakalım :)

- Güneyde Kaş'ın ötesinde, Ege'de Ayvalık'ın yukarısında olmayacak
- Ramazan bayramında çoluk çocuğun olmayacağı (bu önemli baya aslında)
- 3-4 günlüğüne kafa dinlemeye gidebileceğimiz
- Bunu tarif etmek zor da, Kabak/Olympos havasının da, Almancı yazlıkçı havasının da olmayacağı
- Mekan olarak da her şey dahil bir kafası düşünmüyorum açıkçası pek, yarım pansiyon ya da oda kahvaltıya gayet fitim; bütçe olarak da gecelik 300 - 400 TL vermek istemiyorum elbette ama bütçemiz var.

bir yer arıyorum Türkiye'de; scuba diving yapılan bir yer olursa bonus puan :)

Var mıdır aklınıza gelen böyle bir tatil bölgesi?
Mesaj tarihi:
Eski Foça ve Mordoğan geldi aklıma

Yerli özellikle İzmirli turist ağırlıklı, doğal olarak fiyatları uçuk olmayan en önemlisi yağlı yabancı turist barındırmayan ve buna istinaden esmer arkadaşları barındırmayan, eğlence hayatı aman aman olmasa da emekli kafasına girmeyen, sakin. Dalış istiyorsan özellikle Mordoğan-Karaburun hattı derim. Butik oteller, 100-150 arası sezonda bile, sadece konaklama için fiyat al, çünkü deniz ürünlerini özellikle çok kaliteli ve ucuza bulabilirsin deniz kenarında, Foça özellikle Ayvalık ile beraber en kral deniz ürünü mutfağına sahiptir

Hatta Temmuz'dan itibaren Mordoğan/Karaburun-Eski Foça arası feribot seferleri başlıyor tatilini yarı yarıya iki yerde de değerlendirebilirsin.

Tek handikapı (en azından benim için), denizi çivi gibi

Ben genelde tatillerimi Bodrum'da geçiriyorum fakat dediğin kafada isem ailemin yazlığına gidiyorum Karaburun'da, güzel yerler
Mesaj tarihi:
yeni başlık açmayım burdan sorayım, villa tutalım diyoruz arkadaşlarla, aradığımız özellikler ;

-çok güzel bi denizi olsun, sahil kumsal güzel olsun.
-gece hayatı ölü olmasın

ahanda bu kadar ya başka bişi aramıyoruz =)
  • Yeni Oluştur...