paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Sabancı camiinin orda buluşalım bence!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 öf ora uzak eski mcDonalds ın önünde buluşak[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Dojorel, 05 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 05 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki: hehe bi dahaki sefere gece için bi şeyler düşünüyoduk aslında , olmadı kokoreç yeriz bu sefer :p yemezsiniz siz. yiyecek olan ben tuttugumda yerdi. siz sosyetik yemeklere alismissiniz =) e abi o kadar hayvan gibi iskender yedikten sonra kokoreçi nassı yiyim :p , ama gece yerim valla :)[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER --**-- Burada asayiş benden sorulur... Çünkü Beeen Kaslıyım - Album Resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tamam oda olur!!! ben biletimi aliim ulusoy'dan geliyom...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 oke olur beyler gelicekler yazsın ona göre ayarlayalım bişeyler[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Buluşma hangi ilde ben hala anlayamadım ve son kez soruyorum *!kollarını sıvar*[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Adana Seyhan Ben gitmeyi düşümüyom şahsen otobüsinen...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Anaaa benim memleket![signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Gwindon, 05 Aralık 2004 21:21 tarihinde demiş ki: buluşma adanada(seyhan) herkes gelebilir(eheh) şimdi nerde buluşucas ne yapacaz?? dur aabi vurma[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı Vazivazi çok dayıydı Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 buluşursa istanbul buluşur gerisi yalan buluşur..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum tek rakibim THY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar