Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi bizde buluşalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
(biliyorum daha yeniyim.. :utaniem: )
ama baktım herkes buluşuyo
aranızda adanalı olanlar warsa bi gün belirlesek?[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....
Mesaj tarihi:
kebap yedireceksen gelirim ankaradan(en acılısından) + şalgam[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 05 Aralık 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
kebap yedireceksen gelirim ankaradan(en acılısından) + şalgam

Aynen . Şalgamda acılı olursa sevnirim ..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
siz buraya gelin şalgamın-kebabın en acılısı ben ısmarlıyorm[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Mesaj tarihi:
E babam dün dolaş dolaş ayaklarımıza kara sular indirdiniz . Bidaa buluşacaz elbet ama ozaman adam gibi planlı programlı yapalım . Dün baya baya karambol takıldık . Zaten bonenun yüzünü gören cennetlikti . Oda ayıp etti burda bülbül gibi şakan herif orda kuzu kesildi . Neyse canım buluşma ayarlıyalım bi kez daha[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Mesaj tarihi:
Patladı patladı :lol: Hayırlı olsun koç tebrik ediyoruz . En uzun süre balonunu koruyan kişi ünvanını sana vericez ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
Mesaj tarihi:
peh bee devir değişti valla...
ben kendi balonlu zamanlarımı hatırlıyorumda topic açmak şöle dursun post yazmaya çekinirdik be biz...:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
yalnız dikkatimi çekti. iki başlık var, "sizde izleyin" ve "bizde buluşalım". ikisinde de -de bağlacı ayrık yazılmamış. ortaokulda nerdeydiniz arkadaşlar siz? biraz daha dikkat. lütfen yani. aa.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 05 Aralık 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
yalnız dikkatimi çekti. iki başlık var, "sizde izleyin" ve "bizde buluşalım". ikisinde de -de bağlacı ayrık yazılmamış. ortaokulda nerdeydiniz arkadaşlar siz? biraz daha dikkat. lütfen yani. aa.

*imdat*[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 05 Aralık 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
tut elimi.

takma el kullanıyo dikkat et ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
Mesaj tarihi:
Nerde buluşma
hangi ilde yani?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 05 Aralık 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
sein gibi 7 senelik bi userdan beklenmeyecek lafllar paspatur.

7 sene 7 gün farketmez.Geçmiş geçmişdir be lordum...;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 05 Aralık 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
hehe bi dahaki sefere gece için bi şeyler düşünüyoduk aslında , olmadı kokoreç yeriz bu sefer :p

yemezsiniz siz. yiyecek olan ben tuttugumda yerdi.

siz sosyetik yemeklere alismissiniz =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 05 Aralık 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buluşma adanada(seyhan) herkes gelebilir(eheh)
şimdi nerde buluşucas ne yapacaz??[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
  • Yeni Oluştur...