horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Valla benim zayıflamam mesele diil de, öyle kalmam zor. Hayat boyu rejim yapmam gerekiyo yani. Metabolizma yavaş heralde.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 O verdiğin kiloları çatır çatır geri alıcan fazlasıyla bence :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Problem_Child Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 rejim mejim hikaye zayıflamak istiyorsan yemeyeceksin kısacaksın akşam yatarken yemeyeceksin özellikle hepsi yağ oluyor anasını satıyım :hrr:[hline]Kırantmuster Mavi Avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 şu "dana gibi yerim, kilo almam" diyenlerle 10 sene görüşmek isterim.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 28 yaşına gelince bakalım o metabolizman durcak mı? ne demiş enzim atp ve metabolizma adlı konu. anabolizma > katabolizma büyüme devri 22 yaşına kadar anaboliza = katabolizma olunca yediklerine dikkat etceksin ister istemez. tabii yine benden daha az dikkat etmen gerekcek ama çok yemeğe alıştığın için işin daha zor olcak bıdı bıdı. sana 8 sene önce öyle diyenler halt etmiş. ergenlik bitince olcak olan. 22 - 25 yaş sonrası.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ehe hoca eve pinpon masasi aldik, artik kilo falan almam ben :) ne? rejim mi? :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 pinpon'la kilo vermen için biraz hareketli oynaman lazım. sonuçta oyun hırs efor sarfetmeden de oynanabilen bir oyun. ben oynarken 2 adım bile atmadan oynayabiliyordum mesela. ama pro. oynayanlar epey bir kasıyor o ayrı. gerçi evine pinpon masası aldıysan zaten biliyosun bunları, niye yazdım ki ben şimdi.. neyse.. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 soyle diyim hoca dun aksam 5 den gece 11 e kadar oynadim bugun butun gun yattim hala her tarafim agriyo :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: fizban, 31 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: tamam görşürelim 8 sene sora mirage :)[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! hşş.. 10 dedim ben, bak nası da cayıyo.. anladı yapamicağını. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 hayır şöyle. senin anabolizman daha yüksek değerde çalışıyor. sen de kilo almadığın için çok yemeğe alışıyorsun. ilerde metabolizman yavaşlayınca sen yine bizden çok yakcaksın. ama çok yemeğe alışmış olduğun için eski tempoyla yersen kilo alcaksın (spor yapmadığın taktirde). yani şimdi spor yapmıyorum, çok yiyorum kilo almıyorum diyorsun. ilerde bu olmaz diyorum ben de. yani yine 100 kilo olmazsın belki. çok abartı kilo almazsın bizim gibi. ama kilo alırsın. yani yine bizden avantajlısın. uhu uhu yarama bastın yine.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 yaw şu eti form,altınbaşak filan ilk başta resmen ot,saman gibi geliyo ama belli bi süre sonra tadını beğenmeye bile başlıyo insan :) benim hoşuma gitmeye başladı hatta[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bizdede masa tenisi war ama ablam uni ye ankaraya gidince oynıyamıyorum artık ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize RadioMania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar