Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rejim!

jacabo

Öne çıkan mesajlar

28 yaşına gelince bakalım o metabolizman durcak mı?

ne demiş enzim atp ve metabolizma adlı konu.

anabolizma > katabolizma büyüme devri 22 yaşına kadar
anaboliza = katabolizma olunca yediklerine dikkat etceksin ister istemez.

tabii yine benden daha az dikkat etmen gerekcek ama çok yemeğe alıştığın için işin daha zor olcak bıdı bıdı.

sana 8 sene önce öyle diyenler halt etmiş. ergenlik bitince olcak olan. 22 - 25 yaş sonrası.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

pinpon'la kilo vermen için biraz hareketli oynaman lazım.

sonuçta oyun hırs efor sarfetmeden de oynanabilen bir oyun. ben oynarken 2 adım bile atmadan oynayabiliyordum mesela.

ama pro. oynayanlar epey bir kasıyor o ayrı.

gerçi evine pinpon masası aldıysan zaten biliyosun bunları, niye yazdım ki ben şimdi.. neyse.. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 31 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
tamam görşürelim 8 sene sora mirage :)[hline]You know what capitalism is? Getting fucked!

hşş.. 10 dedim ben, bak nası da cayıyo.. anladı yapamicağını. :p[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır şöyle. senin anabolizman daha yüksek değerde çalışıyor. sen de kilo almadığın için çok yemeğe alışıyorsun.

ilerde metabolizman yavaşlayınca sen yine bizden çok yakcaksın. ama çok yemeğe alışmış olduğun için eski tempoyla yersen kilo alcaksın (spor yapmadığın taktirde).

yani şimdi spor yapmıyorum, çok yiyorum kilo almıyorum diyorsun. ilerde bu olmaz diyorum ben de. yani yine 100 kilo olmazsın belki. çok abartı kilo almazsın bizim gibi. ama kilo alırsın.

yani yine bizden avantajlısın. uhu uhu yarama bastın yine.[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...