dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Durum karışık. Fransız konsolosluğu İSPANYA vizesi de veriyor. Ama çok yoğun olduğu için gün veremiyor. Isviçre konsolosluğundan schengen kısa sürede çıktığından ve aktarmalı uçuş Zürih üstünden olduğundan dolayı Isviçre vizesi almak istiyor arkadaşım. öncelikle fake bir Otel booking yapacağız Sonrasında bir de bilet ayarlayacağız gibi geliyor Zürih Barselona uçuşu transit İscilerden vizeyi almamız için ne yapmamız lazım? Giriş kampanyaya olursa -transit geçiş ile- İspanya da sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 İstanbul Zürih bileti de ayarlayacağız ancak isvicre bizden dönüş bilgilerin i de iste r mi? İspanya vizesine tarih alamayınca çektiğimiz çile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 isviçre konsolosluğu benim vizemi yaklaşık 1 haftada yollamıştı ve tek giriş hakkım olan 15 günlük bi vize vermişti. çakma otel rezervasyonu fln sıkıntı olmaz fakat tek girişli vize alırsan barcelonaya nası gidiceksin ? yada ben okuduğumu yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Abi adamlara zaten biz sizde 2 gün kalıp ispanya ya geçeceğiz diye vericekler kağıtları olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 2011 yılında ispanya vizesi alacağım zaman randevu almak gerekmiyordu. sadece şişli taraflarındaki(değişmiş olabilir) ofislerine gidip 15 20 dk sıra bekleyip evraklarımı vermiştim. aynı hafta içinde vizemide yollamışlardı. ama dönem dönem yoğunluk olabilir onlar için birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ispanya ya gideceğinizi belirticek misiniz başvururken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Baba biz tr de değiliz ondan fransız konsolosluğundan veriliyor İSPANYA vizesi İspanya da kalacak Otel falan gosterilecek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Uçak rezervasyonlarını kaç günlük yapabiliyorum İptal edince paramı geri alabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hee o zaman bişey diyemeyeceğim yanıltabilirim. sahte ucak bileti ayarlamadım hiç ben ama internette var araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Bilgisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Tr'deki isviçre konsolosluğu uçak rezervasyonu istiyor, bileti değil (Daha dün başvurdum). Ne kadar süreli verir o konuda bir bilgim yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar