Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Auris,Hyundai i30 ve Seat Leon arasında kaldım

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

hayırlı olsun 3-4 ay bekleyip sonrada "aaa onu ürettiremedik istersen bunu verelim" saçmalığından kurtulduğuna sevindim, bir çukulatayı bile böyle satamazsın doğuşun o satış sistemini kökten değiştirmesi lazım, çok satıyor diyenlerde satış rakamlarına baksın, seat denen araç 2200 satmış hyundai denen araç 16 000 ve 16 000 satan araç en geç 2 haftaya teslim olurken 2200 satan araç 3-4 aya teslim oluyor bu tamamiyle doğuşun saçma stratejisidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce belirttiğim gibi "2011 astra j sport" sahibiydim. Aldıgımdan beri büyük sorunlar ile uğraşmıştım. daha ilk ay iç kapı kollarının kaplaması soyulmaya başladı.Henüz 1000km civarında debriyaj baskı balatası yandı garantiden degişti! 2000km sonra tekrar yandı. gene 2000 km den sonra içeriye inanılmaz motor sesi almaya başladı.motor arıza ışıgı veriyor ,servise gidiyorum yaptık diyorlar gene yanıyor vs.. neyse aracı 11.000km de sattım gitti.

Biraz araştırdım açıkçası insanlar türkiyede hyundai diye cesaret edemiyor. mesela i30 "car buyer" tarafından da yılın hatchback i seçilmiş. Bunun dışında "Top gear türkiye " tarafından da aynı şekilde yılın otomobili seçilmiş. En önemlisi "Car Of The Year 2013" finalistlerinden biri oldu. Bunların dışında izmirde her gün bir sürü i30 görüyorum. VW hastası yakın bir arkadaşımın i30 u var. kıyaslama yap dedigimde "bir golf degil ama golf ten sonraki en iyi C sınıfı" diyor. Ben abarttın dedim arkadaşa ama bencede ilk 5 i zorlayacak c sınıfı bir araç i30.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
biraz geç oldu ama aracı teslim aldık hafiften uzun yolu yaptık birazda birşeyler yazalım i30 u anlatalım :)

Adamlar güzel yapmış aracı. yol tutuş harika ancak direksiyon biraz hissiz geldi. bayramda hafiften uzun yola da çıktık konfor vs. opel astradan sonra harika diyicem. aile için falan ideal gene opel astra j den arka diz mesafesi bizim emmi oglunu çok rahatlattı . motora gelince 1.6 135bg benzinli gdi motor atmosferik olmasından kaynaklı sanırım alt devirlerde cansız ancak üst devirlerde ver gaz ver gaz şeklinde ilerliyor. yazılım ile sınırlama olmasa kadranı zorlayacak o derece! ben sahsen 210 un üstüne çıkamadım . yakıt tüketimi tatminkar astra dan daha az yakıyor gibime geldi.

donanım olarak i30 çok hoş.extra olarak multimedya istemiştim notmalde style donanımda geri görüş kamerası yok ancak multimedya taktırdıgınızda geri görüş kameranızda multimedya ekranı üzerinde oluyor baya bir faydalı. statik dönüş farları.viraj aydınlatma sitemi cuk oturmuş buna opelde extradan 3000TL civarı bir para bayıyorsunuz ,benim astrada yoktu oyuzden farkını bilemiycem ama virajlarda falan çok faydalı. aracın üstünde "hankook" lastikler geldi leş gibi lastik beğenmedim yakın zamanda iyi bir lastikle change yapıcam.

Kısacası astra j sport tan i30 a geçmiş biri olarak şunu söylemeliyim! hyundai üretim konusunda baya bir çağ atlamış .C sınıfı araç alacaklara şiddetle tavsiye ederim. en azından seçenekleriniz arasında bulundurun pişman olmazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...