Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ekran kartımın fanı çok ses çıkardığı için yurt ortamında, değiştirmek istiyorum ancak piyasada benim karta takılı fan benzerini bulamadım ( GeForce 4MX - Yuvarlak geçmeli fan ) Hep yapışkanlı fanlar satılıyor. Kendi fanından almak istiyoru mama bulabileceğime emin değilim, aramaya devam etmeli miyim yoksa bu yapışan fanlar da idare eder mi??
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kendi fanından araman faydalı olur fakat yurt için en güzeli yeni kasa alman. -sessiz kasalar hala varsa- yeni fandan daha sessiz olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 05 Aralık 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yein kasa biraz pahallı bir çözüm olur. Hem kasa zaten 2-3 aylık
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=fbtTTC-CUV1AB(DIY) ben bundan almıştım fanım bozulunca ama piyasada daha da ucuzlarını bulabilirsin.
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hernekadar 2 mesaj kasa anlamışsada.... yapışkanlı fanlarda idare eder. overclock etmediysen sorun olacağını hiç sanmıyorum.[signature][hline]There's someone who needs you.
Öne çıkan mesajlar