Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ekran kartımın fanı çok ses çıkardığı için yurt ortamında, değiştirmek istiyorum ancak piyasada benim karta takılı fan benzerini bulamadım ( GeForce 4MX - Yuvarlak geçmeli fan ) Hep yapışkanlı fanlar satılıyor. Kendi fanından almak istiyoru mama bulabileceğime emin değilim, aramaya devam etmeli miyim yoksa bu yapışan fanlar da idare eder mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 kendi fanından araman faydalı olur fakat yurt için en güzeli yeni kasa alman. -sessiz kasalar hala varsa- yeni fandan daha sessiz olacaktır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 05 Aralık 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Yein kasa biraz pahallı bir çözüm olur. Hem kasa zaten 2-3 aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=fbtTTC-CUV1AB(DIY) ben bundan almıştım fanım bozulunca ama piyasada daha da ucuzlarını bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 hernekadar 2 mesaj kasa anlamışsada.... yapışkanlı fanlarda idare eder. overclock etmediysen sorun olacağını hiç sanmıyorum.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar