Sorj Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 SLM arkadaşlar Bu oyunu bilen varmı 4. bölümde takıldım restorantı genişlettim turist diyo 1 ayda 25 turistmi getircem ? anlamadım yardım edersenız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 valla ben o oyunu aramıştım çok birde pizza syndicate vardı sanrım oda güzel pizza tycoon bazlı. Yardımcı olamayacağım üzgünm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 www.gamefaqs.com Şuraya bir bak belki çözümü vardoır[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ya bende o oyunda karşı tarafı bombalıyınca oyun çöküo![hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Yaptım.. Dayanamadım indirdim ve tekrar oynuyorum. çılgınlar gibi sardı. Kuzenimle oynardık deli gibi. Kendimi mahfettiğim yetmedi onu da benimle birlikte çektim dibe. Tavsiye ediyorum, eskiden oynuyorduysanız özellikle tekrar oynamak çok iyi gelecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 cok iyiydi bu oyun ya. sehirdeki butun billboard'ları satın alıp cosuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Tekrar oynamalısın o halde. Söylüyorum bak, çok eğlenceli. yıllarca şehirde yaşamış, yoğun bir iş adamının, çoluğunu cocuğunu alıp haftasonu şehir dışında kamp yapması gibi bir his. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 cozunurluk olayı hallediliyorsa oynarım belki. eskisi kadar zamanım yok oyun oynamaya ama yine de haftasonu falan takılıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 http://store.steampowered.com/app/599000/ Steam'e gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar