Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye yi Türkiye yapan nedir???

Gwindon

Öne çıkan mesajlar

ilk sayafadaki yazılar ne ya ?.Direk türkiyenin eksik yanlarını eleştirmişiniz.Neymiş efendim pikaçu diye atlamış balkondan.Eğer eğitimli bir çocuk olsaydı yapmazdı değilmi ?.İlk sayfa topic'i "Türkiyeyi böyle kötü bir ülke yapan nedir????" e çeviriyor sankii...

Türkiyeyi Türkiye yapan Atatürk ve bu ülke uğrunda can vermiş asil şehitlerimizdir !!!Onlar olmasaydı Türkiye diye bir şey olmayacaktı....

* Dikkatli cevaplar verelim,en azından cevabınızın nerye gittiğini düşünerek yazalım... *[signature][hline]ICQ
MSN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 05 Aralık 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
said:
Alomatik_2k, 05 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
tesbih (türklerden başka kimsede görmedim.)
her türlü kumar (bunlara ganyan piyango lotoyu dahil ediyorum)
ezan (başka yerlerden gelen tanıdıklarıma fln hep garip gelmiştir her sabah akşam ezan sesi duymak. tabi biz alıştık o ayrı.)

Alomatik haklı

bu çeşititde yeni gödüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deviss, 05 Aralık 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
ilk sayafadaki yazılar ne ya ?.Direk türkiyenin eksik yanlarını eleştirmişiniz.Neymiş efendim pikaçu diye atlamış balkondan.Eğer eğitimli bir çocuk olsaydı yapmazdı değilmi ?.İlk sayfa topic'i "Türkiyeyi böyle kötü bir ülke yapan nedir????" e çeviriyor sankii...

Türkiyeyi Türkiye yapan Atatürk ve bu ülke uğrunda can vermiş asil şehitlerimizdir !!!Onlar olmasaydı Türkiye diye bir şey olmayacaktı....

* Dikkatli cevaplar verelim,en azından cevabınızın nerye gittiğini düşünerek yazalım... *

+1[signature][hline]Vazivazi bir ayıydı
Vazivazi çok dayıydı
Ve bu yüzden Vazivazi dayak yedi.....
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye yi türkiye yapan manyaklıklarıdır :) Hiçbir yerde bulamayacağınız cvplar alırsınız :) Bir koreli bir kitap yazmış türklerle ilgili bayaa ilginçti şimdi ismini hatırlamıorum ama güzel yazmış :) Bi dünya madde yazmış süferdi ya :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyeyi Türkiye yapan Atatürk?! Bari kurtuluş mücadalesine katılmış tüm insanlarımız diyin. Niye sadece Atatürk. Ki Atatürk'de bu insanlar olmadan birşey yapamazdı. Atatürk olmadan bu insanlar birşey yapamazdı diyeceğim ama kendimle çelişkiye düşmek olacak. Neyse...[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 05 Aralık 2004 11:15 tarihinde demiş ki:
Türkiyeyi Türkiye yapan Atatürk'dür.

+8[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...