Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 merak ediyorum acaba nedir bu sorunun cevabı??? acaba insanlarının biraz garip oluşumu (bkz. soru: migros nerde cevap:bilmem nerde??? )) hadi buyur&+%/+ yoksa politikacılarının ülkenin belli bi kısımdan sonrasıyla ilgilenmemesimi??? yada insanlarının onurlu oluşumu türk askerinin tek oluşumu ??)&/)& nese fazla uzatmayim sice nedir???[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Daha balon sönmeden bune hız ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 hmn. anayasa? meclis? türk milleti?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 balonu sönmeden madalya alan pati rekorunu kırmaya çalışıo heralde :P[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Borbag, 03 Aralık 2004 16:36 tarihinde demiş ki: "siz kardeş misiniz?" hayır ben sütçüden o tüpçüden... John_Petrucci, 03 Aralık 2004 17:41 tarihinde demiş ki: -şş babam seni çağırıyor -hangi baban ? -wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya neblim içmde kalmş heralde hepsi ehehe[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 de patlamyo olum bu ne zaman söner helyumla şişirilmemişmi sonuçta?)&/'[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 at avrat silah :P tesbih (türklerden başka kimsede görmedim.) her türlü kumar (bunlara ganyan piyango lotoyu dahil ediyorum) ezan (başka yerlerden gelen tanıdıklarıma fln hep garip gelmiştir her sabah akşam ezan sesi duymak. tabi biz alıştık o ayrı.) mavi önlük (başka ülkelerdede vardır büyük ihtimalle ama gerçekten küçükken en nefret ettiğim amerikan filmlerinde ben niye buddy adındaki köpeğimle okula kaykayım ve istediğim elbisemle gidemiyorum dediğimi hatırlıyorum. tabi küçüktüm biraz daha büyüyünce niye okula gidiyorum oldu o soru.) ayran (dönerimiz almanya malı oldu ama ayran hala türklerin) yemekler (en önemli tristik özelliklerimizden) devami var tabi dil. dolmuşlar, minibüsler. fln[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 BANKALARDAKİ MİLYON DOLARLARI BOŞALTIP O PARALARI YURTDIŞINA KAÇIRIP MEYDANDA KAHRAMAN GİBİ DOLAŞAN VE HİÇBİR CEZA ALMAYAN HORTUMCULAR[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Alomatik_2k, 05 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: at avrat silah :P +1 ahuauhah bencede[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 şehit kanlarıyla sulanan vatan torağı!!![signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ben pikaçuyuuuuum diye balkondan aşşa atlayan çocoklar[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tofaşlı kapkaç[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ki pikaçunun üçamadıını hesaba almamşlar tabi[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sakalini bile kesmeyi beceremeyip bben travestiyim diye otobanda yol kesen yaratıklar[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 aynı ülkede yaşayabilen onlarca (belki de yüzlerce bilemiyorum) kültür, başka hangi ülke de her şehrin kendine has bir yemek zevki vardır ki. =)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Gwindon, 05 Aralık 2004 00:40 tarihinde demiş ki: ben pikaçuyuuuuum diye balkondan aşşa atlayan çocoklar haberi yanlış hatırlıyon ben süper pokemonum die atlamıştı. bide kendi soruna cevap vermekte ever gwidon haklı demek gibi bişi olmuş.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 türkiye yi türkiye yapan türk insanın bin çeşit cinse sahip olması...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 sehitlerimizin savasta vatanlari icin verdigi canlaridir... ilk turkiye icin gecerli... [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 05 Aralık 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Alomatik_2k, 05 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki: tesbih (türklerden başka kimsede görmedim.) her türlü kumar (bunlara ganyan piyango lotoyu dahil ediyorum) ezan (başka yerlerden gelen tanıdıklarıma fln hep garip gelmiştir her sabah akşam ezan sesi duymak. tabi biz alıştık o ayrı.) Alomatik haklı[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 kendi kendine hak veren gençligi :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 türkiyedir.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 abi ne alaka aklma geldi soledim ayrca 2-3 tane çocuk atlamştı benm bildiim ama nese ittiret 2side aptalca[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 BAyrağımızdır bence[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: -Kobe-, 05 Aralık 2004 00:46 tarihinde demiş ki: türkiyedir. başlığa cvp verince: "Türkiyeyi Türkiye yapan Türkiyedir." ?0_o?[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 alomatik sen freedom fighters guildindemydin???[signature][hline]am i writing 4 nothing?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar