Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bu durumda konu dışı mantıklı göründü. İstanbul'u hiç bilmeyen biri olarak perşembe günü iş görüşmesi için Kağıthane ye gitmem gerekiyor. İzmir'den uçakla Atatürk hava limanına geçmeyi düşünüyorum. Buradan Kağıthane'ye en uygun nasıl geçebilirim? Ayrıca otobüs bileti alsam daha mı kolay olur ? Hangi otogara almam gerekiyor? Hadi pati sevindirin şu kardeşinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kağıthane'nin neresine gidiyosun milyon tane tepe var orda gültepe nurtepe otbok tepe falan. bi şekilde cevahir'e ulaşırsan karşıda bi ara yol var starbucksun hemen karşısı ordan kağıthanenin her yerine giden dolmuşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 direniş öncesinde havaalanından direk havataş'la taksim'e ordan otobüsle kağıthane'ye evime geliyordum ben ama şu an taksim'de durumlar nasıl otobüsler kalkıyor mu vs hiç bilmiyorum onun dışında dolmuş denmiş, evet kağıthane'ye vızır vızır dolmuş kalkıyor cevahir'in ordan kütür kütür gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlüğü Ek Hizmet Binası İnsan Kaynakları Başkanlığı Sanayi Mahallesi Eski Büyükdere Caddesi Güler Sokak No: 51 (Güney Plaza) Kat: 4 Kağıthane/İSTANBUL Tam adres bu arkadaşlar. Cevaplar için teşekkür ediyorum. hımfs mucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bankaciya ekmek yok bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bilgisayar mühendisiyim sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 O zaman vasifsizlar bankasinda isin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 baba cevahirin ordan dolmusla bagirta bagirta gelirsin sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ana avrat gelirsin aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Saat kaçta görüşmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar