Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler?br=SAMSUNG&qs=|63=863 1-tablet hangi marka alınır (samsungdan tercihim) 2-neye dikkat etmek lazım 3-hangisi seçerdiniz not:1.5k+ tablet alamam no money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Fakirlere ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Hizlialda samsung galaxy tab2 285 lira, yerinde olsam alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 note 10.1 kullanıyorum tavsiye ederim, ben telefonda interneti paylaştırırm diye wifi modelini aldım da 5800 ile beceremedim :P bir ara telefonu da yenilemme gerekiyor yok ben üstünde interneti oldsun isterim diyorsan 3g modelini al ha IPS ekran değil bunlar bu arada vereceğin parayı daha çok spen teknolojisi için vermiş olacaksın bir de aradığın özellikleri yazarsan daha iyi olur belki de senina aradığın alet ipad3 tür ne bilelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 miyaw33 said: Hizlialda samsung galaxy tab2 285 lira, yerinde olsam alirdim nasıl ya. ben bulamadım öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Nexus 7 - Asus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 BabacumMostors said: note 10.1 kullanıyorum tavsiye ederim, ben telefonda interneti paylaştırırm diye wifi modelini aldım da 5800 ile beceremedim :P bir ara telefonu da yenilemme gerekiyor yok ben üstünde interneti oldsun isterim diyorsan 3g modelini al ha IPS ekran değil bunlar bu arada vereceğin parayı daha çok spen teknolojisi için vermiş olacaksın bir de aradığın özellikleri yazarsan daha iyi olur belki de senina aradığın alet ipad3 tür ne bilelim?4s satayım mı sana? arka canım çatlak aldığım ilk gün düşürdüm, kulaklık girişi çalışmıyor ve üst tuşu normalden biraz sert. Turkcell'den aldım garantisi devam ediyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 apple ürünü almıyorum annem ya :/ bana gelmiyor ha 200 tl ye bırqkırsan olur bsak 200 tl ye kesin alırım net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Lütfen hayatımdan çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 niye lan 200 tl iyi para öyle deme kaç karton sigara parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 205 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 moar info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=76610778 Burda linki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 parafa özel diyo ak ss'yi gördüm kendisini b ulamadım bu arada internet bağlantısı nasıl bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 link ortalıkta yokta neyse paraf kartın varsa goldda tablet 300 lira yani. paraf kartı olan var mı? dfgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 cidden bu kadar ucuzsa alalım yahu. Paraf kartı olan bize de alsın, üstüne 20 tl de çıkar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paraf kartı gold da cikartabilirsin, mağazada anında kart veriyorlar. Fiyat gerçekten ucuz bende şaşırdım ama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 7" olan mı bu? öyleyse hiç kasmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 valla hangi model ben de görmeedim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 uyuma müslüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yeni konu açmayım dedim. şu alet için : http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_8_0_n5110-5253.php görüşlerinizi alabilirmiyim kız kardeşime almayı düşünüyorum amacı multimedya olucak 10.1 istemiyor cok büyük taşıyamam ben onu dedi. Ben de bunu makul buldum. Fiyat 900tl vatanda. önerebileceğiniz başka marka model olursa ona da acıgım bütçeyi cok zorlamaması şartıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Kalem kullanmayacak ise yeni Nexus 7 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Kalemi kullanmayacaksa eğer, o fiyata ips ekranlı bir ürün bakabilirsiniz Ama kalemi mütbiş bir şey denemeden almasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yeni nexus 7 yi türkiye de satın alabileceğim bi yer var mı ? pazara girmedi herhalde daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 samsung ne yapmış ya random tuşuna basıp tablet spamlamış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar