Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokémon X-Y

Fin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi iv denilen şey her pokemon random olara 0-31 stat puanı alması işte başlangıçta wild pokemon yakaldıgında yada breed etipinde 6 statın her biri 0-31 arasında değerinde bir başlagınc değeri alır.

EV dediğin olan 254 EV max olarak bir pokemona kasılcan 4 EV nin bir stat değeri ettiği sistem. total 510 ev kasılıyor bir stat için max 254 ev kasılıyor.
Mesaj tarihi:
Benim pokumanlar daha level 30`a varmadi, bir tane 32 bir de 50 level global trade`den aldim.

Ancak route 8den sonrasini gecemiyorum rock smash falan lazim heralde (magaralara girip girip cikiyorum birinden cikinca solda koca kaya buldum itemedim), sevabina azcik h&ms vs atar misiniz?
Mesaj tarihi:
Sacros said:

Boneslark said:

Route 20 değil, pkmn village'ta var ditto. Bir işine yaramaz ama ordakiler.

reampage said:

Akşam atarım pokeruslu bişi.

saol pokerus için macho bracerı takınca zart diye fulluosun evleri hordlarda
Mesaj tarihi:
sana verdiim khan 3 iv felan olabilirdi bu arada, onun megası imba taşını almadım hala gidip bugun üşenmeseem gidip alıyım glitering cave girince ilk sagda saat 8-9 arası parlıyor.
Mesaj tarihi:
Olsun wonder trade'den gelmesi çok daha hoş oldu. Salak oyuncular azaldığı için midir nedir wonder tradeden bugün hiç kötü birşey gelmedi. Eevee geldi az önce de. EV'sine bakmadım daha umarım 4 EV'lidir. :D
  • Yeni Oluştur...