reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi iv denilen şey her pokemon random olara 0-31 stat puanı alması işte başlangıçta wild pokemon yakaldıgında yada breed etipinde 6 statın her biri 0-31 arasında değerinde bir başlagınc değeri alır. EV dediğin olan 254 EV max olarak bir pokemona kasılcan 4 EV nin bir stat değeri ettiği sistem. total 510 ev kasılıyor bir stat için max 254 ev kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Pokerusta 254 eşiğini aşabildiğini okumuştum biryerde... Doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 açılmıyo resim static.4chan.org/image/4chan-leech.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 websense bok yiyeninden birazdan öteki pcden atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Boneslark said: Route 20 değil, pkmn village'ta var ditto. Bir işine yaramaz ama ordakiler. reampage said: Akşam atarım pokeruslu bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Benim pokumanlar daha level 30`a varmadi, bir tane 32 bir de 50 level global trade`den aldim. Ancak route 8den sonrasini gecemiyorum rock smash falan lazim heralde (magaralara girip girip cikiyorum birinden cikinca solda koca kaya buldum itemedim), sevabina azcik h&ms vs atar misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 o tarz şeyleri gym leaderi yenince veriyo oyun sana zaten surf / cut / rock smash vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=-NrGHB5h8wg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Sacros said: Boneslark said: Route 20 değil, pkmn village'ta var ditto. Bir işine yaramaz ama ordakiler. reampage said: Akşam atarım pokeruslu bişi. saol pokerus için macho bracerı takınca zart diye fulluosun evleri hordlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Ne demek efendim, güle güle kullan. Goomy iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 sana verdiim khan 3 iv felan olabilirdi bu arada, onun megası imba taşını almadım hala gidip bugun üşenmeseem gidip alıyım glitering cave girince ilk sagda saat 8-9 arası parlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Lazımsa geri vereyim, bana lazım değil? Girersen trade atıver, trade evolution lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yok ya 20-30 tane daha var eheh salıcam ehpsini geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tyranitarite'a aggronite vercek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Aaaabi az önce wonder trade'den togepi geldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 isteseydin vardı bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Olsun wonder trade'den gelmesi çok daha hoş oldu. Salak oyuncular azaldığı için midir nedir wonder tradeden bugün hiç kötü birşey gelmedi. Eevee geldi az önce de. EV'sine bakmadım daha umarım 4 EV'lidir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p4Q50F-b3cg alın size pokemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Şunu koysaydın bari http://www.youtube.com/watch?v=X5Izm1LQfw4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 vaperon said: Aaaabi az önce wonder trade'den togepi geldi. :D bana wtden 3 ivli hidden abilityli geldi togepi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bu olabiliyor mu? Full house EV? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 6 perfect IV yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Artık bir skarmory'im var 6 perfect iv'li :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 asdfads bi haftadır perfect iv yi "fantastic" sanıyorum "cant beat" miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar