AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Legendarylerde 3 perfect iv garanti... Birkaç kere tekrar deneyince 4 iv de denk geliyor ille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kargoluyorum 3dsimi son bir kere takımıma bakayım dedim zapdos mewtwo sylveon gengar glaceon hawlucha :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 mewtwoyu bana ver ulan, veriliosa tabi, zapdosada talibim sdfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 bana da articuno lazım ya bi o kaldı legendarylerden, gts'ten birini kazıklamaya çalışıyorum yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi sylveonla umbreonu istesen neysede napıcam mewtwo direk yakalanıyor zapdosta zor değil 10 dk var valla çıkmama kutuladım vs. anlatayım istersen mewtwoyu çok kolay, 40 tane timer ball lazım bi tanede fairy pokemon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 articunoyu almıştım ben geri trade ettim, neyse hadd iyi oyunlar ^^ da mewtwo pokemon villagede çok kolay alması, zaptosta uğraştırıyor biraz, mewtwoda çok pişman olmuştum master ballu yveltala kullandığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi güzel bişiler varsa ver ya nick ne senin sdfsd artık aids maids alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ilerde birgün dönersen hem geri veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi kargoladım ya allakhazam gengar mewtwo sylveon umbreon flm vardı işte keşke 1 gün önce verseydim size ne bileyim gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Friend safari listesini güncelleyelim: Paticik Friend Safari Grass: Kokojambo / Oddish, Sawsbuck, Quilladin Electric: Scalanova / Dedenne, Pikachu, Luxio Gerge / Dedenne, Pikachu, ? Ju / Dedenne, Stunfisk, ? Steel: Argust / Mawile, Skarmory, Klefki Flying: Boneslark / Swanna, Spearow, ? Psychic: Kingsword / Abra, Sigilyph, Girafarig Sacros / Abra, Sigilyph, ? Anevquemar/ Drowzee, Sigilyph, ? Poison: Puma / Gloom, Swalot, Muk Water: Aquila / Panpour, Wartortle, Frogadier Fire: Fahri / Pansear, Slugma, ? Ice: Arya / Bergmite, Snorunt, Dewgong Erenimo / Bergmite, Snover, ? Ghost: Murat / Pumpkaboo, Golurk, Shuppet Serq / Pumpkaboo, Shuppet, Spiritomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 PLEASE someone send me my friend safari pokemon spiritomb ikinoktaüstüstetersparantez 100. suhuf ilk postu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 safari oynu bitirince gelicek değil mi ben yeni girdim victory roada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 GTA'yıda tokatlamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 reampage said: safari oynu bitirince gelicek değil mi ben yeni girdim victory roada Evet, bitince trenle baska koye gidiyosun, orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 abi şuna bak, mega olunca sanırım karnındaki lavuk dışarı çıkıomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Sacros said: Friend safari listesini güncelleyelim: Paticik Friend Safari Grass: Kokojambo / Oddish, Sawsbuck, Quilladin Electric: Scalanova / Dedenne, Pikachu, Luxio Gerge / Dedenne, Pikachu, ? Ju / Dedenne, Stunfisk, ? Steel: Argust / Mawile, Skarmory, Klefki Flying: Boneslark / Swanna, Spearow, ? Psychic: Kingsword / Abra, Sigilyph, Girafarig Sacros / Abra, Sigilyph, ? Anevquemar/ Drowzee, Sigilyph, ? Poison: Puma / Gloom, Swalot, Muk Water: Aquila / Panpour, Wartortle, Frogadier Fire: Fahri / Pansear, Slugma, ? Ice: Arya / Bergmite, Snorunt, Dewgong Erenimo / Bergmite, Snover, ? Ghost: Murat / Pumpkaboo, Golurk, Shuppet Serq / Pumpkaboo, Shuppet, Spiritomb bu ne abi ben bilmiyorum safari diye bir şey nelerim varmış ne oluyor o :D lan kargoyu iptal edip alabilir miyim 3dsimi geri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben niye yokum o listede ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ooo be water my friend olmusum, ama pokemonlari begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Egg move için pokemon breedleyen yok mu ya paylaşalım güzelce. Kendime 5 perfect iv'li pokemon breedlerken artanlar var isteyene verim. Torchic - Nature: Adamant - Ability: Speed Boost - Egg move: Baton Pass Eevee - Nature: Bold - Egg move: Wish Gligar - Nature: Impish - Egg move: Agility, Baton Pass Birazdan aromateraphy ve counter bilen chansey üretecem. Ayrıca hidden abilitye sahip riolu ve whirlwind, brave bird bilen skymory'e ihtiyacım var. Yardım eden çıkmazsa hepsini kendim yapacam mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 @fin: steel'in altındasın abi işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kulakalri ile yeri kazan davsan shiny yakaladim az once, sansim olsa dragonair filan gelirdi ama NOPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Ben her pokemnu yakalrıoum abi shiny olayını tam anlamadım, çimenler mi parlıyor =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 renk veya bazı detayları değişik oluyo işte veya (kuyrukta işaret yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 shiny olunca noluyo olm, sekilcilik yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 MTG'nin foilli kartları vardı 50 liraya satmıştım bir keresinde belki para eder lan. ama satmam tabi pokemon ticaretine karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar