elma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 İste buralar hep sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Esh said: Oluyo ama ikinizden biri yeni sevgili yapana kadar oluyo. hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben yapabiliorm ya hatta eski sevilimle çok yakın bi arkadaşım çıkmıştı hiçte sorun etmediydim. zaten ayrılmışsın abi, neyin tatavası yani, bitmiş gitmiş posası kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 insan sevmediği biri ile çıkarsa olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Suark said: ben yapabiliorm ya hatta eski sevilimle çok yakın bi arkadaşım çıkmıştı hiçte sorun etmediydim. zaten ayrılmışsın abi, neyin tatavası yani, bitmiş gitmiş posası kalmış Yakın arkadaş olmuyorsun abi, böyle arada onları iyi, mutlu görünce sen de mutlu oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ben genelde kalıyorum arkadaşş ama bi tanesi ile sözleştik 35e evlenmezsek beraber evlencez hemen çocuk yapcaz ha bide arada denk gelip öpüşmeyi saymazsak gayet arkadaşız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 öpüşmeli arkadaşlık mı olur ya tükmüklü tükmüklü ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Öpüşüp eve blueball dönmek de hazinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 fede said: öpüşmeli arkadaşlık mı olur ya tükmüklü tükmüklü ıyy Çavuşu tokatlarken tükmüklemek daha iğrençti ergenken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Abi ne open-minded'ı, yorumları okurken gerildim böyle şey mi olur lan? Eski sevgiliden tabi ki dost olmaz, dostluk arkadaşlık ayrı bişey.Şahsen ben seviştiğim ya da sevişme ihtimalim olan biriyle dost olamam.Olunması da yanlış zaten. Zaten birinden ayrıldıysam anlaşamıyorumdur ondan ayrılmışımdır, arkadaş olmaya bile çalışmam. Olmaya çalıştığımda da hep seks ihtimali üzerinden böyle bi hesaplama yaparım, o da benim delikanlılığıma sığmaz. Biraz delikanlı olun aklı selim düşünün kardaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Jim_E_Rustler said: Suark said: ben yapabiliorm ya hatta eski sevilimle çok yakın bi arkadaşım çıkmıştı hiçte sorun etmediydim. zaten ayrılmışsın abi, neyin tatavası yani, bitmiş gitmiş posası kalmış Yakın arkadaş olmuyorsun abi, böyle arada onları iyi, mutlu görünce sen de mutlu oluyosun. haa evet tabi canım yakın arkadaş olamazsın, zira gelip anlatacak onu bunu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ha, "friends with benefits" olabiliyo bi süre gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ehehehe FWB kısaltması öneriyorum bu tür ilişkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 nsafun oluyor o fwb başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 elma said: 3 gün ağladım zırladım Hadi yorumlayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kızın hayrına olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 elma said: eğlenmeyi seven bi kız baya da open-minded tabir ettiğimiz tayfadan. Önyargı elma said: Ben önce nasıl tepki vereceğimi anlamadım kızın ağzına sıçtım, Yorum yok. elma said: Sadece ihtiyac icin yapmış, zerre anlam ifade etmiyomuş tiri viri Saygı elma said: 1 hafta her gün özür mesasjları bişeyler. Bu arada ben 3 gün ağladım zırladım, Pussy elma said: kızı seviyodum sonra kız böyle ucuz bi hareket yaptı her gün böle mesajalr yazarken diye. Yargı elma said: (Almanların emotionla seksi ayırması kafaları). Önyargı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 ahaha respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Cipetpet said: fede said: öpüşmeli arkadaşlık mı olur ya tükmüklü tükmüklü ıyy Çavuşu tokatlarken tükmüklemek daha iğrençti ergenken...günah değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 -Dark_Angel- said: elma said: eğlenmeyi seven bi kız baya da open-minded tabir ettiğimiz tayfadan. Önyargı elma said: Ben önce nasıl tepki vereceğimi anlamadım kızın ağzına sıçtım, Yorum yok. elma said: Sadece ihtiyac icin yapmış, zerre anlam ifade etmiyomuş tiri viri Saygı elma said: 1 hafta her gün özür mesasjları bişeyler. Bu arada ben 3 gün ağladım zırladım, Pussy elma said: kızı seviyodum sonra kız böyle ucuz bi hareket yaptı her gün böle mesajalr yazarken diye. Yargı elma said: (Almanların emotionla seksi ayırması kafaları). Önyargı ohooovvv adam öldü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 elma sen bu kekoları boşver hacı. level kasmaya devam kimseyi takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 tercih meselesi sonuçta. kim pve sever kimi pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Akito said: Cipetpet said: fede said: öpüşmeli arkadaşlık mı olur ya tükmüklü tükmüklü ıyy Çavuşu tokatlarken tükmüklemek daha iğrençti ergenken...günah değil mi lan Diyanet işleri başkanımısın olm? Amacın ne senin zındık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar