Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Admob'a üye olurken banka/paypal hesabı istiyor ya. banka önemli mi? para paypal'a yatarsa paypal çekiyo mu ordan bişeyler? paypaldaki parayı cash'e nasıl çeviriyoruz ty yapıkredi hesabım var işbankasından açıcaktım da neyse dedim. zaten bu saatten sonra başka banka kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yetemediniz galiba?!^?!' ayrıca hangisi daha iyi paypala yatması ordan bankaya aktarmam mı? yoksa direk bankaya yatması mı belli bi miktardan sonra galiba vergi muhabbeti mi başlıyo bide kontrol falan enlighten me biçiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Yurtdışı kaynaklı sistemlerde paypal daima tercihin olsun. TR'deki herhangi bir banka, bir terslik olduğu zaman doğrudan suçu karşı tarafa atıyor. Sonra karşı tarafı arayınca ortaya çıkıyor ki banka yapması gereken bir şeyi yapmamış. Sonra tekrar bankayı arayıp "siz bunu yapmamışsınız" diyince "tamam bir bir inceleyelim" diyorlar... Yani ne olursa olsun bankalar "suç bizde değil" modundalar. Paypal böyle çalışmıyor, sana sorunu çözdük diye dönüyorlar genelde. Paypal'a para yatarken bildiğim kadarıyla kesilen bir şey yok. Paypal'ı banka hesabına link'liyorsun. "Parayı hesabıma aktar" gibi bir seçeneğin olması lazım. Aktarırken eft gibi bir ücret kesiyor olmaları lazım. Ama bunu tüm bankalar yapar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yani parayı direk bankaya alsak böyle salak sıkıntılar var paypalla alırsak az bişey kesiyor ? eft meblaya göre mi yoksa işleme göre mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 paypal'da para aktarımında kesintiler bölümü var ona bir göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 paypaldan hesabına aktarım yaparken kesinti falan olmuyor ki bildiğim kadarıyla. en azından ben yaparken olmadı bende gerçi nereye aktarcağına göre değişiyor direkt iban ile hesabıma attım bişi kesmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 bakıyorum nete birileri çekiyo diyo birileri çekmiyo diyo wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 kredi kartına vs. aktarırsan kesiyor banka hsabına iban ile aktarırsan kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar