Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 fuckbuddy[signature][hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sen direk ''liseli'' de bence :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hanım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 genelde canım.. arada bir özge de derim :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Forumlarda Cthulhu diye biri yoktur artık..Pazartesi öldürecem..Deli Gadir üleaayyn!! :D NOT: Özge benim hatun[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ama çok taş abi kız ya... ahh hele o gülüşü hele o gülüşü..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hatun - bebeğim[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 emriniz? diye hitap ediyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 'yo' diyorum ben[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 kedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 vay be kediye benzetenler çok arkadaşını benle beraber :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 cadı[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ey güzel sevgili.. birinci vazifen bu ilşkiyi ilelebed muhafaza ve müdafaa etmektir.. eğer "yok ben edemem yapamam" dersen tak sepetyi kolunaa herkeşler kendi yollarınaa.. işte böyle hitap ederim ben.. bir de nutuk atarım hatta ilişkimizin her yıl dönümünde askeri devlet portokollü törenlerle kutlarız bakalım 10 yılı tamamlarsak bi 10cu yıl marşı yazacam artık 50ci yıldada onu söyleriz 100cü yılda da[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: BabacumMostors, 19 Kasım 2004 20:59 tarihinde demiş ki: ey güzel sevgili.. birinci vazifen bu ilşkiyi ilelebed muhafaza ve müdafaa etmektir.. eğer "yok ben edemem yapamam" dersen tak sepetyi kolunaa herkeşler kendi yollarınaa.. işte böyle hitap ederim ben.. bir de nutuk atarım hatta ilişkimizin her yıl dönümünde askeri devlet portokollü törenlerle kutlarız bakalım 10 yılı tamamlarsak bi 10cu yıl marşı yazacam artık 50ci yıldada onu söyleriz 100cü yılda da vaayy 10. yıl marışımızın yenilenmemesine sinirlendin galiba .)[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ben sevgilisine "koçum,koçum o benim" dien bi kız tanıorum,böle sölemicemi kesinlikle biliorum,acaba büyükmü konuşuorum,başıma gelirmi? sen koru yarabbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 puahah babacum ''Andımız'' oku bence :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 sewgilim yok hitap etmem.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeraphineValente Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kadir ya bugün o kadar baktım kızcağıza bi türlü kediye benzetemedim ama hoş,güssel kız mutluluklar:-))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yakından bakacan zaten onu benden başkası benzetemiyo zaten kediye.. Özeliz birbirimize yani..Kedim benim :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: BabacumMostors, 19 Kasım 2004 20:59 tarihinde demiş ki: ey güzel sevgili.. birinci vazifen bu ilşkiyi ilelebed muhafaza ve müdafaa etmektir.. eğer "yok ben edemem yapamam" dersen tak sepetyi kolunaa herkeşler kendi yollarınaa.. işte böyle hitap ederim ben.. bir de nutuk atarım hatta ilişkimizin her yıl dönümünde askeri devlet portokollü törenlerle kutlarız bakalım 10 yılı tamamlarsak bi 10cu yıl marşı yazacam artık 50ci yıldada onu söyleriz 100cü yılda da Öldüm gulmekten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh görmemişim ben onu ya süpermiş :)))[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Guzelmis yalnız cidden :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben aslanım yada aşhkım diye hitap ederim. Oda bana kuşum yada aşhkım der.. Benim ona aslanım diye hitap etmemin sebebi; kendisi Galatasaraylıdır. Onun bana kuşum diye hitap etmesinin sebebi ise Fenerbahçe'li olmamdır.. :D[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı [Bu mesaj Radikal_Bursa tarafından 20 Kasım 2004 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Radikal_Bursa, 20 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: aşhkım zor olmuyor mu bunu telafuz etmek?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Radikal_Bursa, 20 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Ben aslanım yada aşhkım diye hitap ederim. Oda bana kuşum yada aşhkım der.. Benim ona aslanım diye hitap etmemin sebebi; kendisi Galatasaraylıdır. Onun bana kuşum diye hitap etmesi bende Fenerbahçe'liyim.. ne diyelim yani ağzım açık okudum :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar