spreewell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yağmurmuydu ellerin yoksa ellerinmiydi yağmur diye hitap ederim.[signature][hline]http://www.ivefan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 - Maaan, I'm tired of fuck.C'mon baby let's go fuck home. + I dunno, I hate this neighborhood. -- YO! Hey nigger, nice hips.! + Oh no. - Just don't turn around. -- Sup motherfuckin' bitch, SUP ! - Hey nigger why don't you fuck with me ? -- Fuck you nigger cuz I can... *BAM*[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 en kralı şşştt. ya da shuupp[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Azmodai, 17 Kasım 2004 00:42 tarihinde demiş ki: en guzel sahin k. usulu bence. denizin soğuk suları azdırdı beni karıcım...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 O çok kullanışsız. Deniz lazım. Terlik lazım. Godzilla gibi çıkış lazım.[signature][hline]I'm lunatic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Prawler, 17 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: bence kaybeden sensin maviş LAN KARI dediğimde efendim aşkımcığım diyo Ben de yılışıklığa gerek yok deyip çakıyorum tokatı taş fırınım diyo öpücük konduruyo hemen Bu adamdan ogrenicegim o kadar cok sey var ki ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Prawler, 17 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: bence kaybeden sensin maviş LAN KARI dediğimde efendim aşkımcığım diyo Ben de yılışıklığa gerek yok deyip çakıyorum tokatı taş fırınım diyo öpücük konduruyo hemen İçine çip falanmı koydun?[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hayır fikirtepeli abilerimden ders aldım. İşi bilcekseniz, layt olmayacaksınız[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yüreğimin cennet köşesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hanımım... derdim....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 aşkım derdim.[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Prawler, 17 Kasım 2004 00:53 tarihinde demiş ki: hayır fikirtepeli abilerimden ders aldım. İşi bilcekseniz, layt olmayacaksınız *eğilir* Hail..[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- zgrw, 16 Kasım 2004 22:07 tarihinde demiş ki: hmm paticiğin büyüklerinden olmasakta öpersen harçlık veriris :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ....[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 17 Kasım 2004 01:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ben genelde : " Arim balim petegim gülüm canim cicegim !" combosunu severim ...[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 le hayven At sidiği Köpek çişi Pislik Rezil tiksinç[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Askım demeyi tercih ederim (dikkat edin ş değil s)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: zgrw, 17 Kasım 2004 01:15 tarihinde demiş ki: Askım demeyi tercih ederim (dikkat edin ş değil s) ş leri söyleyemiyormusun ?[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 miniim[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bebeğim tercihimdir.. Tabi kişisine göre farklılık gösterir![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 "bebeğim" nedir ya hıc ısınamamısımdır ben o lafa cok aptal gelır bana hep.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 canim, askim, sevgilim... klasik gorunuyo tabi ama isin sirri turkce olmasinda =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 e tabii türkçe bilmeyen bir sevgiliye, aman da benim koca burunlu hıyarım da desen şirin şirin, "türkçe de de sevgilim demek ne uzunmuş." diye düşünebilir ancak.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eheheh aman da benim koca burunlu hiyarim desem acar bakar ogrenir trip atar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 trip atmak kızlara mahsus işin kolayı o delikanlı adam trip atmaz açar japonca bişi örenip karşı saldırıya geçer[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lol. sonra da "bu sıfatı haketmişim ama" der :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar