Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Direnisde üzerime yapışan her türlü kötü hissin üstesinden geliyorum. Kalbim karanlığın sınır çizgisinde dolaşıyor fakat içine dusmuyorum. Hardcore koşullarda muazzam yeni bir denge üzerine enerjimi oynuyorum. Her parcam başka bir taraftan beslenirken kendim olmaya dair yeni bir anlayış ile beslenirken çözümlere yaklaştığımızı hissediyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Güç seninle olsun Noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Hepimizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben böyle garip garip laflar edemiyorm ama o sevgi dolululuk bana da oldu gerçekten. yılların mizantropuyum nasıl oldu böyle bilmiyorum. hayvan için çok kendimi tehlikeye attım ama insan için ilk kez falan sanırım. direniş beni çok değiştirdi ama inanılmaz gerginim sürekli sağa sola patlayıp duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 herkese benden noyan shot şakir'e yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Sakirte okuyup ufleyip zemzem suyuna buzla veririz. noyan shot tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Gezi parkı hareketi , ucundan köşesinden katılan herkeze birşeyler kattı 31 mayıstan beri giderek daha iyi bir insan haline donusuyorum Hiç olmadı tanıstıgım onca guzel insan bana enerji veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Çamursu enerjim adeta bir yorkshire düzlüğü kıvamında artık. Çevredekiler bu enerjiden yararlanıp direnişe katkıda bulunuyorlar. Tek direnemedikleri şey seks enerjim Noyan part time uçuk olmasan çok daha güzel olacak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Her sene oruç tutsa çoktan farkedecekti bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjadaisuke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar