-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Sınırsız Yetenekler freddy adu (am f/lc) hatem ben arfa rudy carlier issah eliakwu francesc fabregas (mc) vincent company (d l/c) riccardo montolivo (am l/c) samir nasri francisco guillermo ochoa jos antonio reyes (am f l/c) attilio tesser benedict vilakazi ahmed yahiaoui Süper Starlar cristian antonio agnelli igor akinfeev (gk) santos alex ali öztürk jeremie alidiere (sc) arouca danilo arrieta (f r/c) arthur helder barbosa (scs) alexander baumjohann benjamin david bentley (fc) marco bernacci lucas biglia jonathan blondei georginio boateng daniel omoya braaten bruno cafercan aksu (sc) neri cardozo cesar carignano carlos fabrizio celani alessio cerci (sc) chico giorgio chiellini davide chiumiento gael clichy (dc) chris cohen jose de jesus corona michael dawson raffaele de martino jose julian de la cuesta (d l/c) cesar delgado matias delgado carlos diogo jeroen drost ederson edilson enio fabian estoyanoff evandro roncatto (f l/c) robin faber (d r/c) alejandro s. fernandez gaston fernandez santiago fernandez daniel fredheim holm bruno gama andrea gasbarroni gerson (am L) robert green anatoly guerk labinot harbuzi german hornos tom huddlestone (dc) ibrahim akın (fc) ilsinho andres iniesta andreas ivanschitz jesus navas joao carlos joao guilherme jonan juliano kerlon junior khanye said khiter amir khosh kim young-kwang michael kone ivan korbankolev jonathan lacourt andrea lazzari jonathan legear leo messi leonardo arnaud lescure martin liguera carlos luiz arturo lupoli marcelo marinho marcelo maxi lopez collins mbesuma alberto medina mourad meghni lebohang mokoena justin moose dayro mauricio moreno murilo nascimento necati ateş (sc) nelio milos ninkovic pablo ore ricardo osorio stuart pearce oribe peralta fabrizio perrotti jorge pina pique leonardo pisculishi (am f L/C) guillaume plessis nicola pozzi renzo pozzi ricardo quaresma (am f R/C) lasse qvist matei mirei radoi michael rensing (gk) asier riesgo rincon soares rodolfo dias rodrigo tiui rodrigo rodrigo fernando i. rodriguez francisco j. rodriguez giuseppe rossi simone snnibale kasper schmeichel (gk) enzo giovanni scorza borut semler (fc) philippe senderos alexandre song jonathan soriano (sc) jonathan spector kenneth stenild maurizio stirpe suazo claudio tanzi steven taylor thyago toche david toledo toro lain turner anthony vanden borre wouter andermieren vieirinha volkan babacan wilson robert wojewoda pablo zabaleta yury zhirkov gianni azuiverloon giovanni dos santos Not=bunları editörden listeliyip yazdım, bazılar antrenör vb olabilir.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ya pöff bi kerede kendi bulduklarınızı yazın...copy-paste suxx[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 bunları ben yazmıştım,foruma ordan cop paste ettim :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 nedense patide pek cm ile ilgilenen yok.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 evet bende ona şaşıyorum :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Patide cm ve fm ile ilgilenen var ama biz scout programları yerine kendi scoutlarımızı yollayıp oyuncuları alıyoruz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 evet scoutla daha zevkli oluyor[signature][hline]ben saadettin teksoy sokarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 valla beni sarmıyo bi türlü bu oyun cm daha güzeldi Bu oyuncuların yarısını bulmuştum ben zati[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ya cm bi yaşam tarzıdır :D ama ne biliym forumlarda hiç cm konuşasım gelmiyo...alla alla bi garibim ha...[signature][hline]Penguen dergi kapağından alıntı: Chira:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Ben su FM'yi turkce yapabilsem oynicamda olmuo bir turlu.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben konu açmıştım..Tık[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yaw indirdim yukluo ama lang'da turkce cıkmıo francis ve ned var bide eng tabiki.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 tamam hallettim yanlıs surucuye kuruomusum.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 ben ilgilenicem ama oyun 800x600 çalışmadığından ilgilenemiyorum (monitör baya eski 1024de yazılar kucucuk oluyor tam goz bozucak cınsten) ama boyle oyuncu bulucagınıza aratın scoutlarınıza daha bir zevkli olur oyun yani ben buldum dersiniz en azından ne araştırmacı bir menejerim ben be dersiniz en azından[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 bunları ben buldum zaten..sizde bulduklarınızı paylaşın..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin. [b]Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Listeyi okumadım ama Gasbarroni,Santana(palermodaki),john collins(fulham da) falan[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar