MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 http://www.e-grammes.gr/turkman.htm[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 nece bu yazılar bişey anlayamadım türkçe veya ing. olsaymış keşke ama animasyondan türkler abye girserse tüm avrupayı si.. daha sonrada kendilerini si.. en sonundada avrupa diye bişey kalmaz gibi bir fikir çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 feth eder gibime gelio[signature][hline]Icq=212-213-215 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 turkler girerse avrupaya diyo avrupa diye birsey kalmaz diyo. turkiye butun avrupayi turklestirir diyor. Bkz: Turksun di mi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 yunanların bitmek bilmez Türk korkusu..[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 koyulmuştu bu daha önce. müthiş bir saygısızlık (türk bayrağının pacman olması vs.) ve korkunun ürünü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 adamlari iyi korkutmusuz zamaninda baksana ama aslinda fena degil ha :)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar