Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza, şöyle bi hasar oluşabilir mi?

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Abi sorma ya. Aynaya surtmeyen kalmadi zaten. Cizik icinde aynalar. Gecen bi cocuk bisikletin gidonunu surtmus sol on camurluga. Babam park sensoru olmasina ragmen kac kez arka tamponu degdirdi.

Gerci babamin sensor anlayisi degince dur seklinde oldugundan o agchsvx

Ben bi kere buyuk kaza atlattim belediye uyari isareti koymamis gece karanliginda giriyodum yol ortasina diktikleri bariyere.

Bi cenabetlik var harbiden. Ama ben vazgecmem yeaa sgdgs
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi sehirdesin bilmiyorum da istanbulda fln kafayi yer insan kesin. Bursada bile deli oluyoruz biz bazen, parki dert gecmesi dert. Bide hiz limitleri 50km ona uyuz oluyorum.

Murat 131 in 70 yapabildigi yerde ben 50yi gecersem ceza yiyiyorum. Resmen insan haklarina aykiri lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi soz meclis disari, binince kesin farkli hissediyorsunuzdur da...

Soyle ticari arac formatindaki araclarin sehir icinde gazlamasi kadar uyuz oldugum baska trafik fenomeni cok azdir. Kamyonetler, hafif-orta ticariler vs illet ediyor yani. Arac gazlamak icin degil, kesilmeden tasimak icin guclu ama yok yani. Bizir bizir geziyorlar araba gidiyor diye.

lux pick up tabii biraz farkli da, yine de onla da bi zahmet country side yollarda falan basin. Diger yollarda sinir neyse o.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır konu kalkışa gelmişken yazayım. Kırmızı da bakıyorum uzaktan gelirken kamyon minibüs falan varsa diğer şeride geçiyorum ki bazen 3 şeridin dağılımı 5+5araba 1 kamyon olabiliyor. Arkadan gelen kamyonun arkasına geçmektense 5 arabanın arkasına geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Abi soz meclis disari, binince kesin farkli hissediyorsunuzdur da...

Soyle ticari arac formatindaki araclarin sehir icinde gazlamasi kadar uyuz oldugum baska trafik fenomeni cok azdir. Kamyonetler, hafif-orta ticariler vs illet ediyor yani. Arac gazlamak icin degil, kesilmeden tasimak icin guclu ama yok yani. Bizir bizir geziyorlar araba gidiyor diye.

lux pick up tabii biraz farkli da, yine de onla da bi zahmet country side yollarda falan basin. Diger yollarda sinir neyse o.

Abi bursada olay cok farkli. Uzak bi ilcedeyiz ama bursa belediyesine dahil oldugumuzdan aradaki yolu sehir ici kabul ediyorlar. Aslinda alakasiz, 3 serit gidis 3 serit gelis yol. Kamyon ve tir trafigi cok fazla, haliyle sol seritte trafige uygum hizda akmak zorundasin. Yoksa sag ve orta serit kanser eder.

Ama hiz limiti 50 olunca ceza iyiyosun. Yoksa elbette hiz araci degil, zaten ani hizlanma disinda keyif vermiyor tork bandi dar oldugu icin. Arac da iri, sehir ici trafikte zaten arabanin gotunu basini takip etmekten basamazsin ki sdf.

Ama trafikte bu kadar bakimsiz ve tehlikeli arac varken, yuksuz bi pickupin sirf kamyonet sinifina girdiginden 50 km/h hiz limitine tabi olmasi sacma ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...